Gecesmom Hangisini önerirsiniz ve neden önerilerinizi bekliyorum bu iki marka arasında kaldım farkı yok gibi siz hangisini önerirsiniz ? Bebeğim 2 aylık bu arada
gyns Gecesmom Mamdusbaby kullanıyorum çok memnunum.. İlk zamanlar bebişimiz içinde durmakta zorlanıyordu.. Evde alıştırma yaptık.. Şimdi ecden çıkmadan altını değiştip emziriyorum.. Kanguruda uyuyor😅..
Gzd Gecesmom ikiside aynı, benim beğendiğim desen solomombabyde vardı bu yüzden solomombaby aldım, 4. Aydan beri kullanıyoruz çok memnunuz
gyns Gecesmom Ben evde iki yada 3 kere denedim.. Sonra 40 ımız çıkmadan kullanmaya başaldım.. 83 günlüğüz hala da rahat kullanıyorum🙃..
Gzd Gecesmom bende ilk mamadus diyodum sonra baya araştırdım ikiside aynı modelmiş😀hangisinde beğendiğin desen varsa onu al 😌
Gecesmom [bilinmeyen] ilanını gördüm canım almayı düşündüm bende ama bayağı yazan vardı bana sıra gelmez dedim vazgeçtim 😀 bebeğim kucaktan inmek istemiyor kolik zaten akiamları çok zorlanıyorum bu sebeple alayım dedim sling kullandık sevdi bunuda sever diye düşünüyorum
Gecesmom Gzd çok açıklayacıydo teşekkürler yada istediğim cevap buydu bilmiyorum 😂solomomun desenleri daha hoşuma gidiyo
EnesEge [bilinmeyen] merhaba aldığınız ürün bu mu acaba SB95907 bende almak istiyorum ama o kadar ücret vermek istemiyorum elimde kalmaması için soobaby 49.99 yazıyor memnun kaldınız mı
Gecesmom Elifdeniz sevibebe aldım ben kumaşları gereksiz uzundu ama bebeğim çok küçük oldugu için öyleymiş sonradan anladım ☺️ Bel destekli sling 👍🏼
Gizem10 gyns benım bebegımde 36 günlük kucaktan ınmıyor alıp evde denemek ıstıyorum ama herkes belının tam oturmadıgını ve zararı olur dıyolar. Sız kullanırken bır olumsuzlukla karşılastınız mı?
Littlemisssunshine tutu11 canım benim bebeğim 32 günlük, bensiz durmuyor, amacım kanguruya koyup iş yapabilmek, alayım mı sence? Yenidoğan aparatı gerçekten iş görüyor mu? Bebeğin rahat ediyor mu içinde?