feratlarkupeklergiremez Bebeklerine kostüm alan anneler Noel için bana kostüm alabileceğim güvenilir bir site önerir misiniz? Yılbaşına bırakmadan alacağım yılbaşına doğru kargolar full oluyor gelmek bilmiyor.
Vanilya feratlarkupeklergiremez Ya alibaba veya AliExpress de gördüm kargo fazla tutuyor çok beklersin dedi eşim bıraktım
BaranOgur feratlarkupeklergiremez ; Bende İnşallah alacağım. İnternette baktım fakat bulamadım. Burada durayım 🥰
feratlarkupeklergiremez Vanilya aslında bana alıp memnun olan lazım çünkü bereleri dar geldi falan diyorlar
crazymommy Rengin Kostümünü alıp giydirmekle kutlama yapılmış yılbaşı kutlanmış olmuyor ki. 🤦🏻♀️🤷🏻♀️🙈🙈🙈🙈🙊🙊🙊🙊🙊
feratlarkupeklergiremez Rengin benim oğlumun adı Paul 😂 o zaman bizi forumdan kovarlar sanırım. Hristiyanlıkta çok önemli bir papazın adı eşim eskiden hristiyandı
Rengin crazymommy Ya zaten yılbaşı ve Noel aynı şey değil. Onlar noeli 25 gibi falan kutluyorlar erken yani. Biz ise yeni bir yılın gelişini kutluyoruz ama kimse bunu anlamak istemiyor. Bide herkes müslüman değil bide bu var 🤦
Annis-ogul Allah aşkına kutlansa ne oluyo yeni bi yıl sonuçta .herkesin kendi yaşam tarzı kimse kimseye laf edemez
Mucizemlina Annis-ogul sadece noel yilbasi anlamina gelmiyor. Turkiyede yanlis bilimiyor noel nirmalinde yil basindan 1 hafda once 24 de kutlaniyor hiriztiyanlarda olan bir gelenek.
crazymommy Rengin Aynen öyle canım. Herkesin hayatı kendine. İstedigini yapar kim isterse kutlar istemezse kutlamaz yani. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Olric11 feratlarkupeklergiremez https://www.hizliresim.com/b4r0qs0 aradığınız böyle bişeymi benim oğlum giymişti
feratlarkupeklergiremez Olric11 çok güzelmiş ya evet buna benzer yorumlarda beresi dar geldi vs yazıyorlar güvenemiyorum bana linkini atar mısınız
Olric11 feratlarkupeklergiremez morbebeshop İnstagram dan almıştım arkadaşım bir sene olcak yine girin bakın yazdığım gibi
Vanilya feratlarkupeklergiremez Evet bana da aslında lazım. Fakat birde o sitelerden bugünlerde alışveriş yapan da öneri verse çok süper olur
Rengin feratlarkupeklergiremez Ya işte tam da bundan bahsediyorum. Herkes müslüman değil bu topraklarda. Ama burdaki hanımlar bunu kabul etmiyor ne yazık ki