momlifetime Spinal sezaryen oldum 3 gün önce ağrılarım devam ediyor hala zorlanıyorum bebeği almakta eğilip doğrulmakta ve yatmakta ne zamana geçer ağrılar bilgisi olan var mı genellikle ağrılar sağ tarafım da acı da oluyor
Zehra3737 momlifetime 3 5 gune daha iyi olursun ins.benim toparlanmam 1 ayi bulmsdu kisiden kisiye degisir diye dusunuyorum.sanki hic gecmicek gibi hissediyor insan:(
Snowglobe momlifetime yanınızda biri varsa mümkün olduğunca o altını temizlesin üstünü değiştirsin. Siz sadece emzirin. Tamamen her şeyin acının sancının bitmesi 1 ayı buldu bnde. Ama 10 günde hayata devam edenler de var burda. 😂 Tabi ki hafifliyo 10 güne kadar. Ama eski haline tamamen dönmek kafadan 1 aydı benim için.
momlifetime Zehra3737 İnsallah canım evet dediğin gibi sanki hep böyle devam edecek acı ve ağrı eşliğinde bana da öyle geliyor
Yasoo96 5 gunde baya baya iyi hissetmistim ben. Dikislerini cok zorlama.mumkunse baskasi versin sana bebegini.
momlifetime Yasoo96 Zamanı var o zaman demekki bide canım daha duş alamadım bandı da çıkartmıştı doktor bir iki güne alabilirsin dedi bantsız olduğu için bir problem olmaz değil mi ?
Yasoo96 momlifetime bisey olmaz ama mutlaka iyice kurut orayi. Islak kalmasin.mumkunse,su gecirmeyen bantlardan takarsan daha iyi olur😘
momlifetime Snowglobe Annemler yardımcı oluyor ama bende duramıyorum tabii 😊 Ağrısı hemen geçenlere hayret ediyorum valla
Purpura26 momlifetime Emzirirken ikisi içilebiliyor zaten. Ben parol kullandım. Tabi hafif ağrılar oluyor yine. Ama duş al mutlaka su iyileştiriyor insanı. Duştan sonra güzel kuru tut ameliyat yerini. Benim doktorum batikon sür her duştan sonra demişti kurulayıp batikon sürüyordum. Her gün duş aldım ben. Göğüslerime de ılık su tutuyordum hafif masaj yapıyordum
Merveee_94 momlifetime 15 gün sonra hiç bişeyim kalmamıştı rahatça yatıp kalkıp sağa sola dönebiliyordum zamanla ağrıların hafifleyecektir
Snowglobe momlifetime bol bol yürüyün. Hiç yatmayın. Oturun gezinin evin içinde. Kendinizi zorlamayın sadece. Merak etmeyin bu günler geçiyo.😊
Merveee_94 momlifetime benim dayanılmayacak bi ağrım yoktu senin nasıl ağrıların bilmiyorum sadece hareket ettiğimde dikişlerim sızlıyordu o kadar doktorumun verdiği ağrı kesiciyi bile içmemiştim
Opticanmom momlifetime ağrıların geçmesi 1 haftayı bulmuştu ama ben daha erken ayaklanmıştim bunyeden bünyeye farklılık gösteriyor olabilir benim dikislerimde de sıkıntı sızlama vs olmadı bol bol yürümeye gayret edin su sezeryanla doğumda ne varki diyenlerde görür inşallah bu postları kolay annelik diyorlar kaç gün ağrı çekiyoruz
momlifetime Opticanmom Evet bünyeden bünyeye değişiyor demekki bazıları da eve gelir gelmez işlerimi yapıyordum diyor hayret ediyorum valla 😊
momlifetime Purpura26 Yarın duşumu alcam insallah ama bant yok ameliyat yerinde bir sorun yaratmaz değil mi doktor bana bantikon sür demedi hiç
Purpura26 momlifetime Zaten bant olsa da 2 gün sonra çıkarıyorsun. Bantsız yıkanmaya devam ediyorsun. Senin 3 gün olmuş. Doktorun da yıkan demiş zaten sorun olmaz