GmzSnn NekwaSultan bilmem kendi yorumlarıma bile dönüp bakmam ben dümdüz dewam ederm geri wites yok bende 😂😂😂😂😂
GmzSnn NekwaSultan öyle tabi delikanlıyız biz öyle fake make açmayız ne diceksek 👉🏻GmzSnn : nicki yanında yazar çat çat çat çat herşeyi NOKTA 😏😏😏
[silindi] Deletedmom002 yaa o susama benzeyenler benim evde de var ama dışardan geliyor evi ilaçlatsam da geçeceğini sanmıyorum😒😒
Deletedmom002 Janss Aklımda👍🏼 Bakalım yarın eşim gelsin önce bunu bir deneyeyim inşallah çözüm olur, olmadı evi terkedicez size gelicez 😬🌸
Janss Deletedmom002 Ciddiyim . Evde rahat edemezseniz çok yakından içine dahil olduğumuz pansiyon gibi güzel bi konak var oradan ayarlarız . Dışarıda envai çeşit varlar tamamen arınmaları imkansıza yakın 🤦🏼♀️
GmzSnn Janss ne bilim sürekli değişiyon ya dedim unuttu ellam 😂😂😂 öyle diyorlarmış ya hayır anlamadım sen demesen ben farketmemiştim 😂😂😂
AycanHilal Deletedmom002 chrysamed insektisit canım ben evimde kullandım bebeğim 10 aylık halada kullanıyorum silince sıkıyorum hiç sıkıntı yaşamadım araştırarak aldım tavsiye ederim