Baby_Lena Vallahı ben bı cok yerde olmak ısterdım ama bı sırt agrım var kulunc durmus gıbı o yuzden boyle sıcacıkk hamamda olmak ısterdım yıkan bı daha yıkan sonra bı daha yıkann sonra bı daha😂😂😂😂😂
Ask_hosmus Baby_Lena tatilde diyim o kadar yorgunum ki hem ruhen hemde fiziksel dinlenmeye ihtiyacım var😂
Baby_Lena Baby_Lena bence hamam konusunda yalnız degılımdır vardır herhalde boyle garıp ıstegı olanlar😂
HeyMoms Baby_Lena ben afyonluyum kaplıcaları sıcacık şifalı suları meşhur.siz söyleyince ben de şu an bu soğukta ne iyi olurdu diye düşündüm hamam konusunda yalnız değilsiniz😂
RiverandSun Baby_Lena ben geçen hafta sonu gittim çookk uzun zaman sonra.. çok iyi geldi. Ama tabi hamamdan çıkıp eve gelip uyumak lazım. O da bizde yok. Sadece 2 saat hamamda geçen süre çok iyiydi üstüne bi de köpük masajı👌👌
Bulutbey Baby_Lena yedigöllerde kampta olmak isterdim. ⛺️ sonbaharın bütün huzurunu depolamak, közde pişirdim kahvemi yudumlamak, ardından uzun bir yürüyüş yapmak…
Tombikdonerartikcokpahali Sıcak bir yaz günü serin gölgeli bir ağacın altında, kızım kenarda uyumuş ben ise kahve ve kitap keyfi.😍 ah yazarken bile içim eridi
Bulutbey Baby_Lena eskiden arkadaşlarla her sonbahar ve ilk baharda giderdik. Onlar (bekar) hala gidiyorlar tabi. Bende fotoğraflarını beğeniyorum işte