svgieymn 11aylik oglum var bu ay adet olmadim baya gecti karin agrim akintim.ve kasikta agrilarm var genemi hamileyim acaba🙄🤯
Talhaninannesi svgieymn aynı belirtiler bende de var canm test yaptım hamileymişim 10.5 aylık oğlum:) Zor olacağını biliyorum ama Rabbim hicbir kuluna kaldıramayacağı sorumluluk vermezmiş...
Mineebd svgieymn benmde 6 aylk bebeğm var, 8 haftalk hamileyim. Bende başta ihtimal vermemştm. Düzensiz olur demştm. Akıntım çoktu benimde ama 10 gün geçince adetim test yptım pozitif 😁 hani istemiyodum supriz oldu diyemicem ama olacagina inanmiyodum
svgieymn Alyaduru daha subatta baslamistim adet gormeye canm duzene girmemistir ondan gectir heralde ya kafam takildi
Alyaduru svgieymn ilk yıl düzensizlik olabiliyor bende hecen ay oldum atlar sonra bu ay 3 gün geçikmeli oldu gidip hemen spiral taktırdım. Hamile olmadığıma çok emindim ama insan korkuyor bebekler küçük olunca
svgieymn Deletedmom280 yani boyle agrili da olmuyordu oglumda mide bulamtisida olmamisti anlamam.cok zor karnim.sisene kadar anlamam duzensizlik der gecersem🙄
svgieymn Alyaduru evet kucuk bebek korkiyorumda bide baya su akar gibide seffaf akintim.var digerinde akinti oldumu hatrlamiyorum🙄
svgieymn inci1 bugun sabahtan seffaf akinti basladi sonra aksam 5den bu yana karnimda hafif agrilar var 1saatiir felanda kasik agrisi basladi simdik 3i birarada bkalim sabaha adet olurmuyum 🤔🤔
svgieymn Alyaduru bir iki gun daha bekleyip yapacagm agridan sonra olmassam eger gebelikyendir heralde
inci1 svgieymn hayırlısı canım geçenlerde ben de şüphelendim ama negatif çıktı çok şükür benim bebeğim daha ufak 4 buçuk aylık
AkgulHilal Dogumdan sonra hemen adet oldunuz mu benım 3.5 aylık bebegım var sezeryan dogum yaptım ama hala adet olamadım sızde durumlar nasıl
svgieymn AkgulHilal bende haziranda sezeryen olmustum subatta ilk adetimi oldum mayis ayinda olmadim henuz
inci1 Mercimek2 ben bebeğime öyle hamile kaldım adet olmayı beklerken olamadım sürekli adet ağrısı gibi ağrı giriyordu kasıklarıma 🤔
Deletedmom002 Yani bu yorumuma kızıcaksınız belki kendinizi rahatlatmak istiyorsunuz ama biz nasıl bilebiliriz ki ? Olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de. Test yapın öğrenin. Gebelik ve regl belirtileri birbirinin aynısı, bu şekilde ayırt edemezsiniz..
Deletedmom002 svgieymn Anlıyorum rahatlamak istiyorsunuz. Bence şey yapın, internette toplu gebelik testleri satılıyor. 50 tanesi 20-30 tl gibi cüzi fiyatlara. Öyle alın bulunsun evde, aklınıza takılınca yaparsınız. Gideyim alayım edeyim derdiniz olmaz hem