Ferhunde Kızlar bim'in bezini kullanan var mı iyi mi güzel mi fıyatı ne kadar bide memnun musunuz bim'in bezinin evy baby bezinin üretildiği fabrikada üretildiğini duymuştum kısacası memnun musunuz bim'in bezinden 😊😊😊
Deryatpzglu Ferhunde ben kullanıyorum kızıma memnunum sadece fazla tuttuğun zaöan dışarı sanki mem veriyorr. ama fiyat olarak uygun. Molfixle beraber kullanıyorum o da aynı nem veriyor biraz bimin bez fiyatı da 25-26 lira ama numarasına göre içindeki adedi değişiyor tabi
[silindi] Yok içerigini degiştirdi canım ben kızıma kullandım degişince pişik yaptı eybe baby aldık inanilmaz pişik yara yaptı sleepy kullanıyoruz cokta memnunuz @Ferhunde
Ferhunde [silindi] aaaa 🤤🤤🤤 sleepy bi ara bize pişik yapmıştı ama içeriği değiştiyse denemek lazım teşekkür ederim önerin için 😍
Ferhunde MirzaAta bimin bezi baya uygunmuşta molfix de çok pahalandı bugün molfixin pure&soft diye bezini aldım 30 tanesi 35 tl
Assel Ferhunde Migros sun al bezin çök iyi süper isim ### MİNİES 60 ad var 24lira idrar kaçırmaz kokusu da hoş yeni doğan kızıma kullanıyorum ben bütün marka kullandım 101 marketin bile .... Migros ta durdum
MirzaAta Ferhunde Bende dün bezimiz bitmiş son an farkettim mecbur bile gidemedim eve en yakın marketten slepy aldım 24 adet 28 lira verdim😒 zoruma gitti valla binde 44 adet 25 e alıyorum
Deryatpzglu Ferhunde valla bazen arkalr boş oluyor ön dolu oluyor. Öyle de içim el vermiyor bezin yarısını boş atmaya 😂
Annisss Deryatpzglu ay arkasının dolmasını beklemiyosunuz demi gerçekten arkası cisle dolmaz ki bide zaten onu bile dolsa çocuk benimde icinde nasıl rahat ediyor diyorum ben
Talhaninannesi Ferhunde biz 4 numara kullanıyoruz 44 tanesi 26 tl.. pişik felan yapmadı memnun kaldım ama a101inkini ona bakarak daha çok severek kullanıyorum
YDM Talhaninannesi Miniesle aynı fiyat bu hafta minies bulamadık biminkini aldım kokusunu beğenmedim ilk bugün denedim ama miniese devam edicem çok memnun kaldım
Buketasell Ben 3 aydir kullaniyorum cok memnunum molfix kulandim pisik yapmisti bimin bezi daha guzdl kremlo hos bi kokusu var yumusacik molfix sert ona gore
Buketasell Ferhunde evet hem pahali hemde hi ise yaramaz hala yarim paket duruyo kime versrm diye dusunuyorum