Mervekavves alperenli-hayat gayet kilosu iyi canım akşam uyumadan önce verebilirsin ama gece rahat uyusun diye
alperenin_anasi_06 Usarname görümcem kızına kullaniyor, oturduğu yerden kalkmıyor çocuk 6 aylık, çok kilo aldırıyor ama sağlıksız bence, sadece pirinç unu vermek sıkıntı, baska yemeklerden de vermek lazım
Batigun Mervekavves ben organik ürünler satan bir siteden alıyorum marketlerden hic almadim acikcasi almayı da düşünmem zaten cok uygun bisey market raflarinda uzun süreli olması için katkı kullanılıyor olabilir çünkü tüketin tarihi kısa olan bisey
alperenli-hayat Mervekavves ben aşçı anne diye bir site var burdan bir arkadaş önermişti ordan getirtiyorum organik ürünleri bir bakın derim
Batigun Nicunurse ben yumurtasını pisirirken kullanıyorum muhallebilerine katıyorum bazen corbalarina bile koyuyorum
Evrim1906 alperenli-hayat bebeğime yapacak bişey bulamadım zaman yada zamanım kısıtlı olduğunda 9.aydan sonra yapmaya başladım pekmez le yada meyve püresiyle tatlandırdım. Tabiki mecbur kalmadığım zaman yapmıyorum
MomKukuleta alperenli-hayat pirinç ununu çorbayı filan koyulastrması için kullanıyordum. Ama şimdi sadece bebek irmiği kullanıyorum. Ve bebeğim çok şükür kiloda aldı. Gayette sağlıklı bi besin. Sonuçta pirincin ve ununun besinde bi faydası yok. Ama kıvam artsın diye olabilirdi onuda çözdüm.😅 Ve aklıma gelmişken cici bebe yaparken pirinc unu kullanıyorum.😊