alperenli-hayat Kızlar bebişlerinize pirinç unu veriyor musunuz? Bazı kısım çok yarar bebeğe diyor bazı kısım da gereği yok boşa şişer çocuk diyor. Tecrübeli anneler sizler verdiniz mi ne düşünüyorsunuz..
Batigun alperenli-hayat ben organik pirinç unu alıyorum ama cok kullanmam ayda yılda bir o da pudingi icin filan bebeğinize kilo aldırmak istiyorsanız eğer corbalarina et ve tavuk suyu kullanın ayrica muhallebilerine yada yumurtasını pişirirken ruseym kullanın asiri sağlıklı hem de boy ve kilo için kanitlanmis faydası var
Melikeuzun alperenli-hayat ben verıyorum süt alerjısı var zaten bebegımın yıyecek bırsey bulamıyoruz tok tutuyor hemde fiyatı uygun süt alerjısı olmasa bır sürü kaşık mamalar var onlardan alırdım :((
Melikeuzun alperenli-hayat bu arada ben pirinç unuyla büyümüşüm hiç kılolu fln degılım ne yararı ne de zararı var pirinç ununun 😀
alperenin_anasi_06 Usarname görümcem kızına kullaniyor, oturduğu yerden kalkmıyor çocuk 6 aylık, çok kilo aldırıyor ama sağlıksız bence, sadece pirinç unu vermek sıkıntı, baska yemeklerden de vermek lazım
Kubralya1 Batigun dikkatimi çekti ruseym nedir ilk defa duydum 7 aylık olucaz bizde ben de bebisime veririm
Mervekavves alperenli-hayat gayet kilosu iyi canım akşam uyumadan önce verebilirsin ama gece rahat uyusun diye
alperenli-hayat Melikeuzun sanırım öyle ne yarar ne de zarar sağlıyor kilosu da çok kötü değil bebeğimin onun yerine alternatif çorbalarla doyurucu olur mu acaba onu düşünüyorum
Batigun alperenli-hayat kızım 16.5 aylik yumurta yogurt ve ruseym çirpiyorum tereyağında pişiriyorum. Ayrica ben günlük 1 tatli kaşığı mutlaka kullanıyorum ruseym cok sağlıklı. 1 yaş altı pisirerek sonrasında çiğ de tuketebilir. Mesela meyveli muhallebi yapacaksam 1 tatli kaşığı katarim
Batigun alperenli-hayat pirinç unu ara sıra kullanın tabi ama doyurucu olsun istiyorsaniz bebek ırmiğı ve yulaf kullanın
Batigun Kubralya1 bugdayin özü bebekler için çok faydalı siz pişirip kullanın cig kullanmayın henüz. Muhallebilerine katin. Boy uzatma ve sağlıklı kilo alımı için fazlasıyla onerilen bir ürün hatta bununla ilgili çalışmalar da yapılmış
Srnsrnsrn alperenli-hayat yani boş karbonhidrat çocuğu onunla doyurmak yerine bir dilim elma bir parça havuç daha fazla yedirirsin herhangi bir besleyiciliği yok. Birde zaten çocuğun şuan ek gıda da adı üstünde esas doyacağı şey anne sütü yA da formül mama
Batigun Kubralya1 benim organik ürünler aldığım bir sayfa var. Memleketimde bir yer ama ben başka sehirdeyim siparis ediyorum geliyor cok da guzel ürünleri var ama İnternete yazarsanız çıkar marketlere pek güvenmem bu konuda benim aldığım yerde kadınlar yapiyor
Batigun Mervekavves ben organik ürünler satan bir siteden alıyorum marketlerden hic almadim acikcasi almayı da düşünmem zaten cok uygun bisey market raflarinda uzun süreli olması için katkı kullanılıyor olabilir çünkü tüketin tarihi kısa olan bisey
alperenli-hayat Mervekavves ben aşçı anne diye bir site var burdan bir arkadaş önermişti ordan getirtiyorum organik ürünleri bir bakın derim