Selin28 homosapiens benimki bugün tam olarak 9 ay 2 gunluk bir haftadır tek uyku yapıyor öğlen iki saat bazen de bir saat bende iki uyku yapmasını cok istiyorum ama yok 😔@
Selin28 Alpbebek2 bizim özelde doktorumuz 8.ayda menenjit aşısı yapınca bakmisti bugün de sağlık ocağından aradılar gelin bakalım dediler
Alpbebek2 Selin28 boy ve kilosunu baktirinca yazarmisiniz biz bu ay kilo almafik hiç diş çıkarma emekleme inşallah sebepleri bunlardır diye avutuyorum kendimi 🙄
Karhaf homosapiens benm oğlum suan 9 kasımda yaşına girecek nerden baksanız 3 aydır 1 uyku yapiyor ve oda yarim saat 40 dk uyuyor aksam saat 7 buçuk 8 e kadar uyumuyor sonra akşam uykusu yapiyor
Serengull_ homosapiens günde bazen bir bazen iki bir kere uyursa iki saat iki kere uyursa 20 şer dj 😭 üstelik gecede 12 de yatıyor sabah erkenden ayakta gece kalkmalari var birde
Ktbkrd homosapiens merhaba uyku eğitimi verdim. Gündüz 2 uyku uyuması lazım toplam uykusu 3 saati geçmemeli aralıklaeını hesaplayarak uyutuyorum. Desteksiz uyuyor ve gece hiç uyanmıyor. Ben gece 12 de rüya öğünü yapıyorum emZiriyorum. 9 ay 20 günlük olduk
Ahsenimveben Ktbkrd gece uyanmıyor demissiniz nasıl besliyorsunuz uyku öncesi ? 11ayligiz bizde gece beslenmeyi bif haftadır kestim bende ilaç aldığım için emmeyi bırakmam lazım geceden başladım bende kestim ancak gündüz 2 uyku meme de yatıyor gece dediğim.gibu karanlkta uyku saatini ayarlayıp pış pış ile uyutuyorum ancak gündüz nasıl emmeden uyumalıyım bilmiyorum ??
giyus06 Sabah 9 da kalkiyo 11 de geri uyutyrum maksimum 12.45,de uyanıyor sonra 4de uyutyrum 6da kalkiyo akşamda 9 bcukta gece uykusuna geçmiş oluyoruz☺️
Ktbkrd homosapiens ilk uyku 3 saat ikinci uyku 3 saat 15 dk üçüncü uyku yani gece uykusu arası 4 saat oluyor. Minimum 50 dk olmalı bir uykusu maksimum da 2 saat yapıyor gün içinde de maksimum 3 saat ya da 3.5 saat yapıyor. Saat değil iki uyku arası zaman hesaplıyorum hep sürekli elimde sayaç var :) ama gece kesintisiz uyku için değer 😂