Balkizlarim Mimozacicegim sakinim yani sorulmasi abes bir insana neden bu yemek diyede sorulmaz ya benim tarzıma uygun değil evimde ne istenirse onu yapıyorum 😂 teşekkür ediyorum ❤️
GiybetReis 2kizbiroglan ben yaprak sarcak zaman bulsaydım muhtemelen yanına sadece yogurt koyacak zamanım kalırdı😅
Balkizlarim GiybetReis Ahhaha 😂 kız benim yarısi bitti bile elin hızlı olucak 4 Ocak birden kullanıyorum şuan 🙈🙈 Ama sor ki daha kahvaltı yapmadım kızlara verdim 🙈🙄😁
GiybetReis Deletedmom_36 Bende de dünden kabak çorbası kaldı. 3-5 adet dolma var. Galiba bende mercimek yemegı yapcam ya. 😊
CankizimRavzam GiybetReis Sebze çorbası Tavuklu pilav Kızımla bana kıymalı bezelye yemeği Esime etli nohut yemeği Yoğurt ve salata 🥗 Herkese afiyet olsun 🌸
Alp16 Deletedmom_36 benimde aklımdan ne zamandır yeşil mercimek yemeği geçiyordu ama yanına ne yapsam bilemiyordum teşekkür ederim fikir için bende yapayım😁
Balkizlarim GiybetReis İşte ben keyif yapmıyorum mesaideyim 12 , 30 a kadar bitirmem gerek kızımı alicam okuldan ohhh afiyet olsun canım 🎈😂💜💜
GiybetReis Minikprenses_1 dünden kabak çorbam vardı. 3-5 adet biber dolması kalmıştı onları koycam. Bi de mercimek yemegı yapiim dedim😬