GiybetReis Kızlar basit pratik akşam yemeği. Akşama ne yemek yapsam menüleriniz neler? Alışveriş yapcam ,ondan sabah sabah akşamı soruyorum😂
Balkizlarim GiybetReis Yeşil mercimek köftesi , patates kızartması , kemik sulu mercimek çorbası sebzeli , kıymalı taze fasulye bulgur pilavı 🌺 oreolu magnolia 🎈🤗
AyPerisiVeGokPrensininAnnesi GiybetReis Bezelyenyapacağım. Yanına pilav yapmak istemiyorum kızıma kadar yapabilirim sadece belki makarnada olabilir. Salata. Bitti. 😂
1ana_2evlat Benimde evde tavuk göğsün var acaba ne yapsam diyordum sürekli ayni seyler yapmiyim diyorum :)
1balkizannesi GiybetReis Bu postu erkenden açtığın iyi olmuş canım bize de fikir olur akşam menüsü içiniçin😁😁😁😍
Tatlisannedilekk GiybetReis Kendime kıymalı karnıbahar yemeği yapıcam ama eşim karnıbahar sevmiyor o yüzden eşime de barbunya pilav yapıcam dünden de sütlü irmik tatlısı var biraz yeter çok şükür🙂
GiybetReis Deletedmom_36 Bende de dünden kabak çorbası kaldı. 3-5 adet dolma var. Galiba bende mercimek yemegı yapcam ya. 😊
Alp16 Deletedmom_36 benimde aklımdan ne zamandır yeşil mercimek yemeği geçiyordu ama yanına ne yapsam bilemiyordum teşekkür ederim fikir için bende yapayım😁
Mimozacicegim GiybetReis Biber dolması, salata yoğurt. Hem pratik hem lezzetli. Fırında pişiriyorum birde mükemmel oluyor👍
Balkizlarim Mimozacicegim sakinim yani sorulmasi abes bir insana neden bu yemek diyede sorulmaz ya benim tarzıma uygun değil evimde ne istenirse onu yapıyorum 😂 teşekkür ediyorum ❤️