Oflu_u Selam 😍 sezaryen doğum yaptım ve 20 kilo aldım 🥲 40 günü doldurduk artık yavaştan diyet zamanı diyebilirim varmı benimle beraber yapmak isteyen her an beraber olup birbirimizi uyarıcaazz 🥰🙈
Urazmom Oflu_u 4 gündür akşam 6dan sonra yemiyorum tartıda bu kadarmı fark eder 🤣 2 kilo eksik çıktım devamke 🤣🤣
Mom44454 Denizlice ben 10 günlükken başladım bebeğim 2 ay 20 günlük 12 kilo verdim sütüm etkilenmedi aburcubur süt hamurişi sütü etkilemiyor zaten
Milagrosoreiro Oflu_u Emziriyorum ama bebeğim 16,5 aylık günde 1 kere emiyo artık.Sizin bebeğiniz çok küçük emziren anne diyeti yapabilirsiniz ben bebeğim 3 aylıkken de diyetisyenle emziren anne diyeti yapıp 10 kilo vermiştim😊
Oflu_u Milagrosoreiro sadece hamur işlerini bırakmayı düşünüyorum doktorum tatlıyı kesme tatlı sütü etkiler dedi 😔
Milagrosoreiro Oflu_u Ya hiç alakası yok nasıl doktormuş o 🥲🥲Benim bebeğim alerjikti 13 ay ne doğru dürüst bişey yiyebildim ne tatlı yiyebildim sütümün maşallahı vardı.Hala da emziriyorum
SANANE_ONANE71 Oflu_u beni de alin aranıza 82 kiloyum ama aksam yemezsem cok guzel fark ediyo ama tutamayip yiyorum