Elaogemnes İyi akşamlar kızlar😇 kızım 11 ay 25 günlük son 1 haftadır uyumuyır sürekli ayakta uykuya dalma zaten zor oluyor gece 3.5 da kalkıyor sabah 5 e kdr oturuyor😤zaten saat başı ayakta emmek istiyor ama sadece ağzında tutmak için ne yapabilirim geçici bir dönemmi ? Yani ne dalabiliyor ne kesintisiz uyuyor sarhoş gibi geziyor
CankizimRavzam Elaogemnes 1 yaş atağına hoşgeldiniz 🤕 Biraz zorlu ama 1 2 ata düzeliyorlar canım benim kızım da o aylarda sabah 5 6 hatta 7 de uyudugumuz olurdu gerçi şimdide aynı geç yatıyoruz ama alışıyorsun zamanla
mom55454 Elaogemnes biz dogdu dogali gece yarisi otururuz aksam gec yatariz 14 ayligiz .dogdugundan beri bekliyorum duzelir diye. Daha beklemedeyim
Aleynablt Elaogemnes Benimde 8 ay 3 günlük bebeğim bizimkide uyumuyor geceleri bende durayım şurada sabaha kadar uyanıp ağlıyor geceler zehir oldu artık bilemedim neden🥴
Toprak_9388 Elaogemnes benım ogkumda 7aylık nedense gece yırmı dakıkada bır uyanyor alhhm tam dalacgz uykuya uyanyr ne ustdgnı anlmyrum sallyrum gerı uyuyr tekrr uyanyr aglayaral
Elaogemnes Mervekavves ya valla bölük pörçük uyku beni haşat etti😤bir türlü dalmıyor yanımda yatırıyorum yine kıpır kıpır yok yani kendide haşat
Elaogemnes Aleynablt aynen birde meme vermiyim diyorum çünkü sadece alışkanlık ozmanda ortalığı yıkıyor çatlayana kdr ağlıyor
Mervekavves Benim kızımda 19 gün sonra 1 yaşına giriyor Emmeyi , Gece beslenmesini , yanımızda uyumasını bıraktırmak istiyorum ve geceleri çok uyanıyor uyku düzenine sokmak istiyorum bende çok yoruldum artık oda 😔😔
Elaogemnes Mervekavves bende istiyorum ama hiçbirini bıraktıramadım dün vermemeyi denedim ama gece 2 de haykırdı resmen
Elaogemnes CankizimRavzam ya gerçekten mi daha önce düzenliydi erken kalkıyordu ama erken yatıyordu valla şimdi alt üst oldu
Mervekavves CankizimRavzam 1 yaş atağını ilk kez duydum sürekli ağlıyor durmuyor hiç gün içindende aynı gecede
Elaogemnes Ahsenimveben ya azı çıkardı ama patladı yani şuan gelen bir diş yok ama ek gıdada reddediyor sadece emiyim istiyor onada doymuyor
Elaogemnes mom55454 kızım hep kendi belirledi uyuyacağı saait 1 ay 10 da uyduysa 1 ay 8 de uyudu ama şimdi ne uyuyor ne yiyor valla ben bayılacağım artık🙄
Mervekavves Elaogemnes canım ilk emmeyi bıraktıracam sonra gece beslenmesi en son uyku düzenine sokacam
CankizimRavzam Elaogemnes İste tamda.atak canım ve genelde uyku bozukluğu oluyor ben 1 ay neler çektim halıda uyuya kaldığım günler oluyordu ama geçecek güzel anne biraz sabır 😍
Elaogemnes Toprak_9388 sizinki belki diştir bi dönemleri diğerini tutmuyorki bizimki hep atakta bi çıkamadı
Elaogemnes CankizimRavzam ay inşallah ya tek umudum geçmesi😑 valla çok zor oluyor hayır yemiyor onada ağlıyor aç uyumuyor onada ağlıyor anca ağlıyor
CankizimRavzam Elaogemnes Bi şekilde büyüyorlar cnm aha benim kız uyandı artık 3 temi yatar 4 demi bilmiyorum