H12345 ben sabah 9 bucuk gibi 2 yumurtadan yapılmış omlet yanında ya bir dilim peynir yada 1 tane salatalık yiyorum bazen peynirde salatalikta yemiyorum arkasindan orta şekerli bi kahvem var daha sonra 10 bucuk gibi leslie fast walk sporunu yapıyorum bunu yaptıktan sonra 30 squat 30 mekik 25 - 25 sağ sol bacak kaldırıyorum 1 saat falan sürüyor aşağı yukarı daha sonra 12 bucuk gibi ya neskafe yada tekrardan bir Türk kahvesi içiyorum gün boyu ağzıma başka birsey surmuyorum eğer 4 gibi acikirsam yada acikmasam bile 2 cay kasik kahve 1 cay kaşığı tarçın 1 cay bardağı süt pisiriyorum içiyorum cunku metobolizmam cok yavaşladı tuvalete çıkamıyorum aksamda 6 bucuk gibi yemek yiyorum ne pisirdiysem mesela bugün sadece makarna ve tavuk sote yaptım 4 kasik makarna 2 kasik tavuk sote yedim akşamları soda içiyorum eğer varsa dolapta 9 gibi tekrardan bi Türk kahvesi gece de 2 bucuk 3 e kadar uyanigim ve açım o saate kadar sadece su cok şükür ben suyu seviyorum günde 4 5 litre su iciyorum bu arada sigarada kullanıyorum büyük oglumu okula götürüp getiriyorum okul yakin ama yinede hareket 😊😊 evin temizliği yemeği dogru düzgün oturmuyorum yani sürekli hareket halindeyim 😊 birde yemeğe yakin cok cok acikirsam 1 2 tane ceviz yiyorum marketten diyet bisküvi aldim eğer kötü olursam 1 2 tane atarim ağzıma diye düşündüm 😊 siz neler yiyorsunuz