kitapkurdubebeninanasi Deletedmom4444 yaaa masallah konu mankenini sevsinler ama çok kısa gelir benim bebeğime kalsin en iyisi☹
Deletedmom4444 Kizlar yaz degil die yazliklara bakmiyonuzda bu yaza 10 tl ikili takim,salopet zor bulursunuz.Bence degerlendirin
GmzSnn Deletedmom4444 Geç kaldın😂 kapattılar. Açık we modern ablalar birleşmiş kapalıları eleştiriyolardıda😚 yani Dini sadece onlara yüklüyolardı🥳
Deletedmom4444 bbosphorussss Ya tesekur ederim Bence siz de yapabilirsiniz.😍Ben de pek anlamam da basit ornekleri yapabiliyorum
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom4444 teşekkür ederim Allah razi olsun❤ bu arada bisey sormak istiyorum kendim ördüm dediniz ya kaç iplik gerekti o tulum için
Splash-Splash-Love Deletedmom4444 Ay aslında yanlış yazmışım 22 haftalığım. Şubat’ta olacak doğum 😂 nokta koymamışm
GmzSnn Deletedmom4444 Ewet ewet o post. Ama oje dışında herşeyi eleştirdiler sürdükleri rimelden tut taktıkları küpeleri gözüküyo diyenlere kadar😒 we bunların açık olması😒 ben eleştirince anlaşıldı sende onlardansın diyolar😂 açığım diyorum anlatamadm bi türlü
Deletedmom4444 kitapkurdubebeninanasi Kesinlikle dene cok basit ben örguden pek anlamam ondan tunus isi yaparım. Ben farklo ipten yaptim ufaktı 4 tane kullanmıştim die hatirliyorum.Saoka istersen oda aynı kadının yaptigi ornek.
Deletedmom4444 GmzSnn Off hep ayni muhabbetler zaten hangi tarafı savunursan onlara benziyorsun derler.😂Tuh ya bu aralar hersey kaciyor.😕