kitapkurdubebeninanasi Deletedmom4444 ben en iyisi o triko kolsuz tulumu alayim canım ya bi çözüm bulur kol kısmını uzatirim kendim örerek nasil alabilirim
Deletedmom4444 kitapkurdubebeninanasi Gri olani mı bi arkadas yazmisti o donus yapsin olmazsa ona gore size gondereyim.Onu kendim yaptım cocuklardan firsat bulabilsem size yapardim ben buyugunu.
Deletedmom4444 Kizlar konu mankenimiz.🤓9.5 kilo 70 cm. Kandirikci olmamak icin sizler icin oğlusum denedi. edizinannesi_ kitapkurdubebeninanasi DuyguDefne07 1Anne1ogul
Deletedmom4444 bbosphorussss 🤓Hep gülün insallah.Yazlik takimlar 6 _9 aya uyumlu.Ayicikli tulum 4_5 yaş trikolar 9 aya olur bebegin kilosuna bagli tabi.Gri olani kendim yaptim. 😍
bbosphorussss Deletedmom4444 ellerinize saglik valla . Imreniyorum sisin gibi insanlara keşke ben de bilsem de yapabilsem .maşallah ❤😘
GmzSnn Deletedmom4444 açık kapalı kawgası warda oraya yazıyodum senin yorumu açamadım bi türlü😂 error weriyo
Deletedmom4444 DuyguDefne07 Ayicikli tulum 4 -5 yaş onu eklemeyi unutmusum.Cicekliyi gonderebilirim.Trikolarla suan biriyle gorusuyorum olmazsa ona gore donus yapabilirim.
Deletedmom4444 bbosphorussss Ya tesekur ederim Bence siz de yapabilirsiniz.😍Ben de pek anlamam da basit ornekleri yapabiliyorum
Deletedmom4444 Ozge2405 Papyonlu takim yenidogan mavi tulum suan biriyle konusuyorum olmazsa siraya gore size yazarim .Bordo tulum ayicikli olan sanirim o 4 5 yas belirtmeyi unutmusum 4 cocuk olunca
kitapkurdubebeninanasi Deletedmom4444 yaaa masallah konu mankenini sevsinler ama çok kısa gelir benim bebeğime kalsin en iyisi☹