Rainyellow Sermec27 benim bebeğiminee boğum eşitsizliği Var baldırında 2 boğum var diğerinde 1 boğum her seferinde doktora sormayı unutuyorum pzt randevumuz var unutmazsam sorayım biz 8 aylığız
Didem11 Rainyellow merhaba bu boğum.farki.nasil oluo 4 aylık kızım var bu akşam bende boğum farı.gordum ilk defa farettim. Sol da 2 sağda 3 var ama ben yanlış mı bakiom nasıl olcak bogumlar
Tugbapoyraz Sermec27 benimde aynı olmuştu kızımi kaybettim kalbi durdu sizi çok iyi anliyorum en ufak şeyde ayağa kalkıyorum ama sakin olmak lazım yoksa hastalık hastası ederiz çocukları 😔
Sermec27 Tugbapoyraz maalesef cok zor oluyor böyle ufacık bir sey de içimi evham kaplıyor Rabbim size de sabr versin cok zor gerçekten Rabbım bu evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin inşallah 🤲
pogacayanakli_aylamm Bedihimm alt degistiritken farketmistim. Bogumlar var bacaklarında kat kat seklinde iki bacaginda bogumlari ayni hizada ve aynı sayida olmali. Brnim bebegimin bogumu biri az bisey yukardaydi ve digerine gore zaten ince oldugundan hemen farkettim.
Deletedmom5493 Sermec27 ayy Seray ben de bir kaç gündür farkındayım hiç sıkıntı etmedim ya bak şimdi ben de bir endişelendim
Sermec27 Deletedmom5493 ne bileyim Zeynebim ya kaç gündür bunu taktım burda bir kaç post okudum korktum sizde de mi var
Deletedmom5493 Sermec27 he ya bizde de var resim atabilseydim yollardım sana dur özelden atıyım bak bi
Serife1111 Sermec27 benim kızımında o şekildeydi kalça çıkığından şüphelenmişti doktor bi ihtimal. Bir iki ay geçince ölçüm yapıldı bir sorun çıkmadı. İhmal etmeyin ama içinizi de ferah tutun bebeklerin çoğunun boğumları eşit olmuyormuş 😊
Sermec27 Serife1111 Kalça ultrasonu temiz cıkmıştı ne bileyim burda bahsettiğim hastalıktan bahsetmiş bir kaç kişi o beni evhamlandırdı zaten pimpirikliyim bakalım 10 gün sonra doktor kontrolü var inşallah Hersey yolundadır 🌺 🥰
Rainyellow Didem11 2 bacağında eşit görünecek ama merak etmeyin 2 aylıkken yapılan kalça ultrasonunda birşey çıkmadıysa sorun olmuyor
Rainyellow Didem11 1 aylıkken yapılıyordur o zaman cnm içime kuşku düşmesin benim bebeğim 10 aylık olcak tam hatırlamıyorum tarihini