Kızım 10 aylık dün gündüz hiç birşeyi yoktu akşam üzeri sebepsiz ağlamaya başladı en son popo üstü yavaşça düştü çığlık çığlığa nasıl ağlıyor ama çatlayacak neredeyse aldım kucağıma sakinleştirmeye çalışıyorum olmuyor neyse biraz sakinleşti bezini değiştireyim dedim bir baktım ki genital bölgesinde yumurtadan büyük bir şişlik apse dolu içi kıpkırmızı olmuş eşimi aradım yarım saate geliyorum dedi o sıra başladı ateşi yükselmeye duşa sokdum şurup verdim ateşi 39 eşim geldi hemen acile gittik ateşi 41 olmuş hemen ateşe müdahale ettiler şişliği gösterdim coçuk cerrahi çağırdılar geldi 2cm kadar kesti uyuşturmadan ama çocuğum nasıl bağırıyor Allahım yaşatmasın kimseye sonra iltihap kan nasıl akıyor ben bakamadım artık bayılacaktım nerdeyse düşündükçe kötü oluyorum işlem bitti pazartesi tekrar getir dedi eğer tam olarak bitmediyse tekrar aynı işlemi uygulayacağız dedi. O açtığı yeri öyle bıraktı dikmedi hiç evdeyiz baticon ile pansuman yaptım krem verdi onu sürdüm ama orası sürekli kanıyor ne yapıcam bilemedim kendi kapanır dedi ama çok kan kaybetti küçücük bebek zaten bir bilgisi olan varmı başına böyle birşey gelen ne yapıcam bilmiyorum kızım kıvranıyor ağrıdan çok zor durumdayım gerçekten 😢