-Alaz2020- Bebeğimle hep yan yana yatardık.14 aylık artık, bireyselleşmesini teşvik etmek için odasını ayırdım. Aklım hep onda. Güzelce uyuyor ama ben uyuyamıyorum o yanımda yokken.😢
Naberdi -Alaz2020- 1 yaşına girdi ayırdım vallaha ilk zamanlar gündüzleride odasında uyanınca ağlıyodu ama sürekli o odsds vakıt gecırdık vallaha bazı geceler 4-5 kez bıle uyanıyor ama asla pes etmedım cok rahatım ya ben 8-9 aylıkken ayıracaktım aslında ama annem gil cok laf ettı o yüzden pek şey yapamadım ama 1 yaşda iyi bence cok rahat oldu bızım dönme seslerimizden uyanıyodu eahat rahat uyuyor tek sıkıntı üstünü açıyor bu aralar ev soğudu onada tulum alacam artık napalım
Merlinlin -Alaz2020- 10 aylık olmasına bir kaç gün var ve ben de ayırdım. 3 gündür ayrıyız bak bu saat oldu uyuyamadım. Görüntülü telsizimiz var ondan izliyorum film izler gibi 😂 oğlumun pek umrunda değil ama olsun 🤭
-Alaz2020- Pitirciklannesi küçük ama böyle daha güzel uyuduğunu fark ettim sanırım dönerken falan uyandırıyordum onu.
-Gizem- Pitirciklannesi doğru olan bu 6aylıktan itibaren oda ayırmayı öneriyorlar zaten ilerde daha da zorlaşır
tospikmomm elifizm Benim oğlum da sekiz aylık bir aydır odasını ayırdım Ama bunun için annem teyzelerim falan bana kızdı çocuğun güvene ihtiyacı var vs diye Onlarla münakaşaya girmedim ama ben de erken ayırma taraftarıyım çocuğun özgüveni olsun
-Alaz2020- Lazrail evet canım emiyor uyanınca hemen yanına gidiyorum uykum hafif ama sık uyanmıyor artık 🤷🏻♀️
Deletedmom5284 -Gizem- ayy ayrılmasın hiç ben ilkokula kadar yattım annemle canım anam 🤣 ortaokul bile olabilir ahhaa
-Gizem- Deletedmom5284 yeğenim de 1. Sınıfa gidiyor hala odasında yatmıyor çok sakıncalı bir durum bebekken bile algıları çok açık özel hayat açısından çok dikkat edilmeli
Lazrail -Alaz2020- benimkide emiyor 17 aylık olmak üzere ayiricam bir kac aya ama sürekli uyandığı için cesaret edemedim 😂
elifizm tospikmomm odamdaki beşiğine sığmıyordu. Zaten aynı yatakta yatmıyordum düşer ezilir sıkışır diye çok daha güzel uykuları oldu hiç sıkıntı da çekmedim . Güven problemimizde yok. Anne zamanını bilir bence, bebeğine göre haraket etmek en doğrusj😊
-Alaz2020- Lazrail sanırım yanında olduğumuz için daha sık uyanıp emmek istiyorlar böyle uğraşmak istemiyorlar sanırım. Uyanacak da ağlayacak da yanına gideceğiz de ohoo diyor çocuk uyanmam daha iyi ne uğraşcam 😂
Deletedmom5284 -Gizem- babam yoktu benim o yüzden 😂😂 ama ne olursa olsun yenidoğanken bile biz başka odaya giderdik asla öyle birşey olmamalı
Lazrail -Alaz2020- benim kiz bessikte uyuyor ama sanmiyorum o yuzden uyansin aliskanliktan uyaniyolardir bence en iyisi ben memeden kesene kadar bekliyim😂😂
Noname21 -Alaz2020- ahah bende ayırdım 20 aylikken çift kişilik yatakta rahattik şimdi tek kişilik yatakta ikimiz yatiyoruz nasıl güzel ayırmış miyim ahah