Glsah55 Zeytinyağı durumu görmüşken kızlar eşim bi akrabadan zeytinyağı almış hakiki ama zeytinyağı dibinde böyle bi bulantı şeklinde bisey var üstte yok normalmidir acaba
_Nehirim_ Zey-yus50 ay bugün yapim dedim karnı o kadar kasıyordu ki 😬kıyamam ya akşam tekrar yapıcam çok sağolun
1Mother1Boy _Nehirim_ Iyi yaptınız cocuklarda huysuzluk kabızlık yapiyor masaj yapın poposunu zeytin yağı ile uyarın geçer
Faynur _Nehirim_ benim 1 ay 8 günlük prematüre ikizlerim var doktorumuz kan ilacına başlattığı için günde 1 ml şırıngaya z.yağı çekip kaşıkla ver dedi günde bir kere 1 er ml şırıngaya çekip çocuklarıma veriyorum ve çok faydası oluyor rahatlıyorlar
Sdcnk _Nehirim_ verildikten ne kadar süre içerisinde yaptı acaba Benim kızım da 2 aylık 4 gündür yapamıyor bende vermeyi düşünüyorum zeytinyağı
_Nehirim_ Sdcnk dün akşam verdim canım 1 çay kaşığı sonra güzel bir banyo yaptırdım masaj uyguladım o ara emmeden zeytinyağ verdim tekrar bi kaşık sonra emdi uyudu akşama da yağ sürdüm popoya yaptı Bildin siyah😬yaptı damladan ötürü
Gozd52 Ben öğle durumda gün de iki kez veriyordum sabah akşam bir çay kaşığı olarak sende öğle yapabilirsin
Oglus _Nehirim_ ben acd kullandım onun hiç zararı olmadı. Aksine iştah arttırdı kilo aldırdı. Doktorum tavsiye etti. Bi kaç arkadasma da kendi doktorları söylemiş onu kullanabilrsiniz