_Nehirim_ Kızlar bebegim bu ara ıkınıyor ve huysuzda kakasınıda yapamıyor bu aralar zeytinyagı ver dediler ama günde kaç öğün vermem lazım sizce🥲bebeğim 4 ay 9 günlük
1Mother1Boy _Nehirim_ Bu kadar küçükken vermemiştim ama oturur sekilde verin. Bi tatlı kaşığı veriyorum ve poposuna da sürüyorum benim 22 aylık
Zey-yus50 _Nehirim_ karnına masaj yap bağırsakları hareketlenir poposunada süre bilirsin rahat yapar bir çay kaşığından fazla verme bence küçük henüz
_Nehirim_ 1Mother1Boy bende vermek istemiyorum bebeğimi o şekilde görünce dayanamadıyırun aslında yoktu da Demir ilacına başlayınca oldu
_Nehirim_ Esra5800 sağlık ocağı Demir ilacı verdi oda bu şekilde yaparmış bende vermiyorum 2 gündür 😬
_Nehirim_ Oglus ben akşam bir kaşığı verdim henüz başlatmadım sağlık ocağının verdiği Demir ilacı böyle yaptı
Damla_eflin _Nehirim_ evet Canım Sen Gunde 1 Sefer Ver Baktın İyı Vermezsin Daha çok Kucuk Cunku Bol bol Emzır Kı Rahatlasın
1Mother1Boy _Nehirim_ Iyi yaptınız cocuklarda huysuzluk kabızlık yapiyor masaj yapın poposunu zeytin yağı ile uyarın geçer
_Nehirim_ Zey-yus50 ay bugün yapim dedim karnı o kadar kasıyordu ki 😬kıyamam ya akşam tekrar yapıcam çok sağolun