Sukursebebiii Babymarin ergo baby her yone kullaniyorum cok cok iyi cok rahat bebegim 9 aylik olmak uzere hala kullaniyoruz 😌
Sukursebebiii Babymarin Neko da cok tavsiye edilir yerli uretim olarak. Ama sanirim her yone modeli yok
Sukursebebiii Sukursebebiii neko slingi sanirim bu markanin. Tuniko swich tarzi birseydi adi kangurusunun
Sukursebebiii Babymarin bence babyjorn sorunlu alinmamali. Cunku ne zaman gorsem bebeklerin ayaklari dogrudan asagi salinmis oluyor. Halbuki dizleri hafif bukulmeli bebeklerin m seklinde olmali. Babyjornde oyle olmuyor benim gordugum.
Pinarbek Babymarin Mamadus kullanıyorum, kızım 9aylikken almıştım şuan 18.5aylik hala kullanıyorum çok memnunum yani kanguru ztn aşırı rahat biseY elim ayağım
1Sinem Babymarin Nuna kullanıyorum ben aşırı memnunum o kadar pratik ki takması. Ve asla yormuyor ağırlığı dengeli dağıtıyor. Sıfırı biraz pahalı ben dolaptan 200 TL ye almıştım
Gupssse Babymarin mamadus aldım bende her yone. Bebeğim şu an küçük ama yine de seviyor fiyatı uykunken aldım ben de.;)