Ebrukntr Merhaba yaşayan var mı bılmıyorum ama sormak istedim 14 günce korona testim pozitif çıktı son gün tekrar yaptırdım bebegıme dokunabılmek için ancak bugünkü test sonucumda pozitif tekrar karantinaya giriyor muyum yaşayan varmı
BalKizimElisam Ebrukntr ayni sey benim basima geldi. 2 gun sonra test verdim negatif ciktim sizde oyle yapin.
Sevdanurkesirr Ebrukntr Hayir girmiyorsun canım benimde öyle oldu ama girmedik 1 hafta sonra tekrar yaptırdık negatif di çünkü geçse bile pozitif cikiyomus biz girmedik tekrardan
burcu1234 Ebrukntr benim dün 10.günümdü tekrar test verdim özellikle sordum olaki pozitif çıktı tekrar 14 gün mü olacak diye. Hayır kalan 4 günü tamamlarsın bulaşı zaten geçmiş oluyo dediler.
Buseersoyy Ebrukntr Negatif çıksaydın bitiyordu ama pozitif olduğunu İçin bidaha 14gün karantina diye biliyorum kardeşimin öle oldu
Ebrukntr Mervesahin59 bazı siteler 20 güne uzatılıyor dıyor bazısıda 14. Günün sonunda normal hayata dönülüyor dıyor çünkü aylarca pozitif çıkanlar oluyormuş önemli olan bulaştırıcılık başkasının vebaline girmek istemem özellikle bebeğime bulaştırmak istemiyorum 🤲🏻
Mervesahin59 Buseersoyy olabilir , devletin karantinası bitenlere tekrar test uygulaması yok, hanımefendi kendi iategiyle test olmuş. Karantina süresi biten herkes sokağa çıkabilir.
Buseersoyy Mervesahin59 3hafta önce aynı şeyi yaşadığım İçin olanı söledim kardeşim karantinadan çıkamadı hemşirenin bize dediği oydu test yaptırmasaydı direk otomatik olarak bitiyordu ama test olduğu İçin ve pozitif çıktığı İçin yine alındı
Ebrukntr BalKizimElisam tekrar tekrar devlet hastanesi test yapmıyo bana da belirtilerm devam ediyor dıye yaptı bılmıyorum yaparlarmı sadece sorun hala bulaştırıyomuyum onu bılmek aslında
Ebrukntr Sevdanurkesirr bende girmem sanırım çünkü filyasyon ekibi arardı hes uygulamasınada yansırdı diye düşündüm
sweetmygirl Hayır bende aynı şekil olmuştum tekrar verdiğimde tekrar pozitiftim ama girmedim otomatik olarak 14 günden sonra bulaşma riski gidiyor ve karantinadan çıkıyorsunuz ben 14. Günde testverdim pozitiftim iki gün sonra tekrar verdim negatife döndüm
Ebrukntr sweetmygirl anladık teşekkür ederim negatif çıkmayınca şimdi bebegıme tekrar dokunamıcam korkuyorum malesef bulaşım var mı yokmu bılmediğimden
sweetmygirl Ebrukntr ben yine de riske atmamıştım üstelik yenidoğmuştu bebeğim bir iki gün bekle tekrar test ver canım