Gin Raziyekskn bebeğimde çıkmadı ama deterjan alerji yapar mı yapar. bir tanıdığım var polene, kedilere, parfümlere, çoğu deterjana, toza, bazı yiyeceklere alerjisi var. 🤦🏻♀️
Kuzeybabyy Raziyekskn evet oğluma yaptı uni baby sarı kapaklı olanı kullanıyordum kokulu olsun diye mavi kapaklı olanı aldım alerji ve egzama yaptı yumuşatıcıda yaptı 😑
Sedakcby Raziyekskn yapar. Bebeğim allerjik bi bebek zaten ama doğduğundan beri üni baby deterjan ve yumusaticiisni kullanıyoruz. Geçen aylarda üni bagy6detrrjan kalmamış markette eşim de Dalin almış. Onunla çamaşırları yıkayıp giydirdikten sonra çocuk döküntü döktü resmen iri iri egzama lar ertesi gün doktora götürdüm zaten
Raziyekskn Gin 1.5 yaşında oğlum hiç farklı bişey vermiyorum versemden3 gün kuralı uyguluyorum takip ediyorum ama yumusatici ama deterjan bilemedim
AlinUmay Raziyekskn yani deterjandan olduğu kesin değil ama ondan olduğunu anlamak icin sabun deterjan kullanın çamaşırları uzun süreli programda yıkayın bide çift durulama yapın. O zaman da geçmezse başka biseydir. Suan aynı şeyi bende yaşıyorum ama bizim egzama oldu direk o yüzden sizi çok iyi anlıyorum 🙏🏻
Kurabiyecanavari Benim de yaptı tüm bebek deterjanları. Doktorun önerisiyle hacı şakir granül sabunla çift durulama yapıyorum artık.
Sedakcby AlinUmay bilmiyorum ki ya deterjanı değişince olmuştu ama bizde yumuşatıcı doğduğundan beri aynı çünkü. Zaten allerjik bir bebek o bile etki etmiştir muhtemelen
AlinUmay Sedakcby bizim ilk egzama olduğunda doktora gittiğimde ilk sorduğu şey yumuşatıcı oldu ve direk bırakmamı asla kullanmamamı söyledi. Deterjanını değiştir dedi duru granül kullanıyordum şimdi abcnin bebekler için olan sıvı deterjanını aldım. Dalini asla onermedigini söyledi 🙇🏻♀️
AlinUmay Sedakcby ay o zaman şükür ama Allah korusun bidaha olursa bide yumuşatıcıyı bırak bakalım ♥️🙏🏻
Derinsart Kuzeybabyy bende umibabay pembe kapak kullamiorum doğdugından beri egzaöa cıktı kızımda ama neyden bilmiyorım omu yaptı acaba 6.5 aylık🙄alerji testi yaptılar mi size
Raziyekskn AlinUmay bende resmini çekip doktorumuza attim oda ilk deterjan değişimi yapıp yapmadigimi sordu bizde degistirmistik olabilir dedi yarın götüreceğiz bakalim
Sedakcby AlinUmay aynen Dalin zaten hiç kullanmadım uni baby kalmayınca eşimin de boşluğuna gelmiş öyle bi kullandık