Derininannesiiiiii Kızlar eşim çok horluyor ve bebeğimiz doğal olarak korkuyor sesten sürekli uyandırıyorum yan yatması için ama bu kez de sinirleniyor bu horlamanın bi çaresi var mı Allah aşkına
_kuzucuki Derininannesiiiiii kbb doktorları ilgileniyor ardından hastanede bir gün yatırıp izlem yapıyorlarmış ona göre bi ameliyatı varmış galiba arkadaşımın eşi de gitmiş uzun süredir horlaması geçmiş ama doktor sonra yinelebilir demiş
2015 Derininannesiiiiii bizde de durumlar aynı kızım sürekli uyandığı için müzik açıp uyutuyorum ama ne zamana kadar bilmiyorum kızım sese çok hassas
Narenur Derininannesiiiiii bu durumda olan tek ben değilmişim ☺️ eşimi sürekli yan dön diye söylemekten bıktım resmen kızım hemen uyaniyo çünkü . Bazen artık elimle itiyorum yan dönsün diye.
Derininannesiiiiii Ebruli101 evet önceden iyi geliyordu aslında ama şuan o da kesmedi marka farklıydı onunla ilgili mi bilmiyorum aslında
Ebruli101 Derininannesiiiiii sabit her gece horluyosa muhtemelen burnunda bir sıkıntı var ameliyat olması gerekebilir onun için de
Derininannesiiiiii Ebruli101 burnunda et yok demişti doktor ama sırtüstü uyuyor oda tıkıyor kırk kere uyandırıyorum yan yat diye o zaman bi şey olmuyor
Derininannesiiiiii 2015 gerçekten yazık bebelere ya bi kaç kere salonda uyuyakaldı çağırmadım bilerek odaya bu kez de trip atıyor ayrı yatmak istiyorsun diye
Derininannesiiiiii Narenur ya gerçekten yatakta hareket ediyorum resmen sürekli uyansın da sussun diye 😃
Narenur Derininannesiiiiii valla eşim horladıkca beni sinir basıyo salona gideyim diyorum yatağı bırakamıyorum. Zaten 3 saat kesintisiz uyuduğumu bilmiyorum çünkü kızım sürekli uyanıyo
tugcedeniz Derininannesiiiiii Allah ım hislerime tercüman bizde aynıyız bebeğim anne yanı yatakta emzirmeye kalktığımda eşimde illa Bi kımıldanıp düz yatıyor sonra saniyesinde başlıyor horlamaya çocuk bu sefer açıyor gözlerini sesi dinliyor uykuya dalamıyor sonra eşimi dürtüyorum yan yat diye höf pöf diyip duruyor bende Bi çare bulamadım 🤷🏻♀️ Bazen diyorum yanlışlıkla burnunu kırsam ameliyat olmak zorunda kalsa falan geçer mi acaba 😂😂😂
Derininannesiiiiii tugcedeniz en kestırme çözüm bu olurdu heralde düşünelim 😂 zaten o daha çok sinirimi bozuyor hem rahatsız ediyor hem uyarıyorum diye azarlıyor
Derininannesiiiiii Narenur kesinlikle aynı şeyler horlama dursa uyanma saati geliyor valla çok sinir bozucu