Seymaay Bebeklerin içine kışın ne giydiriyorsunuz? Külotlu çorap sıkar gibi geliyor giydirip giydirmemekte kararsızım tayt alsam oda dar olur gibi siz nasıl yapıyorsunuz??
Alyameltem Seymaay 8. Ay bitiyor 2 yaş aldım külotlu çoraplarını hem tayt gibi oluyor hem de yünlü kalın olduğu için sıcacık tutuyor gece uyku tulumunun altına bile giydiriyorum beli de bol olduğu için çok rahat yatıyor
Prensesannesi38 Seymaay kilotlu çorap giydiriyorum ama tam bedenini değil biraz daha büyüğünü ve esnek olanlarını tercih ediyorum o şekilde sorun yaşamıyorum
MinnakTosbagm Seymaay Ben külotlu çorap giydiriyorum oğluma canım artık evde her kalınlıkta oldu. Güzel pamuklu bulabilirsen hiç sıkmıyorlar aynı pijama gibi esnek oluyorlar
Ebruli101 Alyameltem İşinize karışmak gibi olmasın ama gece çorap giydirmeyi tavsiye etmiyor doktorlar 😊
ElaZeyAras Seymaay 3 aylık bebeğim 9,12 aylık aldım 3 tane yeter bu kışın çok ta yakışıyor ısırmak istiyorum baldirlarini 🤤🤤🤤
Alyameltem Ebruli101 evet normal çorap giydiremediğim için evimiz de soğuk bende kan dolaşımına sorun olmaması için külotlu çorap giydiriyorum tıpkı patikli pijama gibi oluyor zaten 2 yaş aldığım için yoksa ayaklar sabaha kadar buz kesilir 🥰
BuzluKahve Seymaay ben tek kat giydiriyorum her zaman. Eger cok soguk bir yere gidip (karlı genelde) uzun süre disarida kalacaksam Decathlon termal iclik giydiriyorum.
ZMK Seymaay küçükken giydirirdim bir süre sonra ağlardı 1.5 yaşında şimdi hiç giydiremiyorum rahatına düşkün rahat edemeyeceğini düşünüyosanız altına tayt yada pijama giydirebilrisinz
thetkc Seymaay Ben ne külotlu çorap ne de çorap giydiririm evde.. Tek bir sorun da yaşamadım şükür 🙏🍀
Seymaay thetkc ev soğuk maalesef bide ayağını tutacağım derken eşofmanını kaldırıyor bacakları açıyor hep o yüzden üşütmesinden korkuyorum :)
bikerem Seymaay 3 cocugumda da hic kullanmadim,az once bir postta da gördüm bu konuyu,ama kizlarim13 ve 11 yasinda oglum 1 yasinda,hic kullanmadik. Tabi kizlar gosteride vs kullandi