Htc18 Sweetdream sakin bir daha vermeyin benim kızım alerjik mecbur veriyorum oda çok sıkıştığınız zaman
Sweetdream Htc18 aayy ne yapacağımı şaşırdım ya sizin ne alerjiniz var? Aslında benim çocuğumda alerjik süt ve yumurta
qwrt1245 Sweetdream bize doktor alerji döküntüsü var diye vermişti uyku yapıyor ama ben çocuğu sersemlettiği için doktora söyleyerek bıraktım. İshal vs yaptı kızımda. Benim kızım da hiç uyumaz gece çok sık kalkıyor zaditen içtikten sonra deliksiz uyudu sabaha kadar. Biz mecbur olduğumuz İçin kullandık ama sırf uyusun diye vermeyin bence biz alerjiye rağmen kestik ilacı
Sweetdream qwrt1245 evet yaaa dimi çok üzgünüm çocuğu resmen sersemletiyor 😢😢 ne alerjiniz var? Bizimkide alerjik aslında
Htc18 Sweetdream bizim mevsimsel birde hazır kapalı gıda tüketmiyoruz vede benim çocuğum 5 yaşında başladı bu ilaca doktorumuz en fazla 1 ay kullanmamıza izin veriyor oda mecbur kalıyoruz
Tgcznp Sweetdream Ben O İlacI gENiZ AkiNtiSi OLUNCA VErİyoRUm UyKu İCİN DUymaDİm hiç beş günden fazla verilmiyor diye biliyorum birde ( yazı icin kusura bakma sıkıntı var sanırım çok zorlandım yazarken )
Sweetdream Tgcznp saol canım yine de yazmışsın. Ya bende inan bilmiyordum denize düşen yılana sarılır misali sonradan öğrendim içim hiç rahat değil 😢😢😢😢
Duygusuz Sweetdream uyutmak için ilaç vermeyin ben onu alerjisi oldugu için kullanıyor arada bizde uyku yapmıyor ama cogu kişi uyku yaptıgını söylüyor benim oglum onu versem bşle sabaha kadar 10 15 kereden fazla kalkıyor alerjiden dolayı ve tabi rmdikleri için de uyanıyor lar emmeyi bıraktıklarında zaten uyuyacak lar
Sweetdream Duygusuz canım ben rahat etsin istiyorum artık ne bileyim ya çok üzgünüm şuan😢 bizimkide alerjik bir bebek belki ondan dolayıda mı tercih etti bilmiyorum ki yarın konuşacağım. Sizin ne alerjiniz var?
qwrt1245 Sweetdream armut alerjisi olduğunu öğrendik başka bir şeye alerjisi var mu bilemiyoruz çoğu asitli şey bir yaşına kadar yasaklandı. Dün gece o kadar çok uyandık ki vermemek için kendimi zor tuttum😂
Duygusuz Sweetdream süt ürünleri yumurta. Evet alerjik se ondan vermiş olabilir ama sürekli kullanılmaması gerekiyor biz sorujn oldugu zaman kullanıyoruz örnegin hırıltısı vs oldugu zaman
Sweetdream Ozbek42 evet maalesef eğitim vermeye çalıştım ama yatağa koyduğum an kucağımda dalan çocuk oyun oynamaya başlıyor🤷🏻♀️☹️
ENA Kuzum burada okumuştum, “ablam aleriji ilacıyla bebegini uyutuyordu, sonunda bebeği alerjik bir bebek oldu” diyordu. Bahsettiği ilaç hangi marka bilmiyorum, yanlış aydınlatmak istemem bu benim okuduğum sadece.
Sweetdream ENA aaayy allah korusun zaten böyle bir ilaçla uyutmak bana aşırı yanlış geldi ya ben bitkisel bir şey zannettim açıkcası da öncesinde kontrol etmedim çünkü doktoruma çok güveniyordum ya 😢😢😢😢
Ozbek42 Sweetdream bende uyku eğitimi aldım çok şküür herşey bitti.. destekli uyudugu için kısa uyku yapıypr. Bir de ayına göre uyanık kalma süreleri var onlara dikkat edin şmdi ayağa kalkmayı öğreniyor annesi çok normal oyun oynaması saati geldiğinde mayıştır öp kokla koy yatagına bırak oynasın hiç müdahele etme ağlayana kadar.. bizimde sıkıntılar kısa uylulardı bide kucagımda sallardım eğitim somrası cok rahatladım
Sweetdream Ozbek42 ay en sonunda alacağım eğitim galiba bana yardım eden biri lazım kesinlikle. Kimden aldınız acaba?
Ahkukulivahkukuli Sweetdream alerji ilaçlarının genel anlamda uyku yapma gibi bi yan etkisi vardır, fakat alerji durumu dışında mi kullanıyorsunuz bunu anlamadim ve yazan dr alani nedir?
Sweetdream Ahkukulivahkukuli çocuk doktoru canım tabikide. Bizimde süt ve yumurta alerjimiz var ama bunu düşünerek mi yazdı bilmiyorum çünkü ben uykusuzluğundan bahsettiğim zaman söylemişti🤷🏻♀️
Ahkukulivahkukuli Sweetdream alerjiden dolayı yazmış olabilir o zaman yanlış hatırlamıyorsam 5 veya 7 günden fazla kullanılmıyor sanırım yanlış bilgi vermek istemem alanım değil pediatri, önerilen dozda verin saatlerine dikat edin alerjisi uyku sorunu yaptığı için yazmış bence çünkü alerjik bebeklerde uykuya dalma uyumama vs sorunlar ortaya çıkıyor genelde. Eger ki sadece uyku icin vermis olsa tasvip etmezdim bu tutumunu doktorun