Sinemes Ulku_06 Rica ederim ☺️ Kısa bi dipnot bırakayım. Kroşeleri çıkartırken yapışkanlı kısım duvarada bulaşmıştı, biz onu fön makinesini tutarak yumuşatıp çıkarttık 🙈
Ulku_06 Papatyam75 Aaaa süper yaptı gerçekten. Umarım bulurum kırtasiye den bunu ya. Hem düzgün hem sağlam durması açısından aşırı güzel. Çok sağolun 😇
Ulku_06 YigitAlpsMom Öyle mi. O zaman çift taraflı bantta olmaz gibi. En iyisi yapışkanlı kroşe bakmak. Tabi bulursam. Pazar günü parti
YigitAlpsMom Ulku_06 yani dediğim gibi ben balonların içinden çıkan çift taraflı balon bandını kullandım iyi tutmadı 100 tane balon vardı haliyle
ilahiyatci_Mom Ulku_06 asırı zahmetli işler bizde parti gündüzünün gecesi uyumadık sabaha hazır ettik ama asırı zor geldi 😌
Ulku_06 ilahiyatci_Mom Kesinlikle katılıyorum. Aşırı zahmetli. Pazar günkü parti için perşembe den başladım 🤦♀️
Seymanur9 Ulku_06 biraz daha sıkınaralıklarla bantlayın bende koli bandıyla tutturdum tam bir aydır hala duvarda
pikacuu Ulku_06 bir ucunu iple kornişin vidasına bağladık diğer ucunu da spot lambaya bağladık. Orta kısmını da duvara bantladık ağırlık olmasın diye
Tubaduran Ulku_06 çift taraflı bantları aralıklarla duvara yapiştırın sonra balonları üzerine yapıştırın ben perdeye o şekilde yapmıştım çok sağlam olmuştu.