mrv5556 gulsnmstf eşim yamalak tabloyu sabitleme için yapıştırmışti sonra yerini değiştirmek istedik bi çıkardık duvardaki boyayı kaldırdı valla . Çok pis bisey bu cift taraflı bant 🤣🤣
Ulku_06 Emirin_Annesiii Evet çok mantıklı ya. Bunu da denicem canım. Balona yapıştırmaktan ise bu iyi. Çok sağolun ❣
CubukKraker gulsnmstf canım ya o duvara yapışsa çıkmaz gibime geliyor😂😂🙄 yapışmadan kolay çıkıyor mu acaba
Ulku_06 Elfasy Ha haaaaa 😅🤣 Eşim sevmiyor böyle şeyleri pek zaten. Balon şu bu. Çocuğun die ses etmiyo ama duvarı da deldirmez yani 🤣 Büyük kavga çıkar
AyazveAnnesiss Ulku_06 balon bandı var minik yuvarlak bisey balonlari birbirine hemde duvara yapistirmak icin cok pratik bisey😊🤣
Mlkko Ulku_06 yapışkanlı kroşe kullanabilirsiniz. Çift taraflı bant duvara zarar verir. Kroşe de çok güçlü duvara zarar verebilir altına koli bandı yapıştırıp öyle deneyebilirsiniz 🤷🏻♀️
ayazasaf Ulku_06 benim eski evimde duvar köşelerine çivi çakmıştık bu evde de spot lanba var onun iskeletine bağladık 1 hafta durdu
Ulku_06 gulsnmstf Aaa süper. Bu bantlardan var bende. Aldığım yer göndermiş. Denicem şimdi. Zinciri tutarmı bakıcam. Çok sağolun ❣
AyazveAnnesiss Ulku_06 duvara denk gelen yerlerden bi 10 tanesini yapistirirsaniz tutar bende oglumun dogum gununde yapmistim😊
antropologanne Ulku_06 Cift tarafli bant almayinda sakin. Ben oyle aldim yapistirdim güya kesinlikle iz birakmazdi. Sonuc husran. Su an duvarlarim hep soyuldu. 😣