Wolverine benkullanici07 Meme+mama gittim 8 aylık olana kadar. Ucu anne memesine çok yakın, ağzıyla kavraması süt akışı vs. Sonra kendi mama içmeyi bıraktı oğlum şuan 20 aylık
benkullanici07 daisybebek ikisinin ucuda bi o kadar degisik bende bi damakli bide standart uc kullaniyorum degis tokus olunca sanki reddediyor gibi geliyor bana
benkullanici07 Wolverine zorlanmiyor muydu diline damadigina destek vererek bi sekli yok cunku piramit gibi ucgenimsi yapi var ucunda biz damakli uc kullaniyoruz ya ondan sordum olsa oyle bi uc kesin alirdim
benkullanici07 BirgulK sanirim diline ve damagina destekleyemedigi icin zorlaniyor olabilir bnde o yuzden damakli ariyordum
Wolverine benkullanici07 ucu ucgenimsi piramit lansinoh hiç kullanmadım. Yuvarlak tam anne memesi ucu gibi kavraması hiç zor olmadi
benkullanici07 Wolverine lafin gelisi oyle demek istedim dalga gecmeyin 🤣 benim gozume oyle gozukuyorda ondan oyle yazdim tesekkurler
Wolverine benkullanici07 yok dalga geçmedim vallahi öyle bir an garip bişey canlandı gozumde. Ama yok yani gerçekten bebeklere çok uygun
benkullanici07 Wolverine anne memesi almadi diyebilirim 1 ay kadar emdi o yuzden ucu cok yumusaksa diye teredutteyim kavramasinda sıkıntı yok herseyi emer dedigim gibi biz bebedorun damaklisini kullaniyoruz digerine gore biraz daha sert