Ebruferit balmom benim bebeğim 83 günlük yaklaşık 3 aylık tek meme alıyor bazen 2 saat bazen 1 saatte bir hiç ikisini de aynı anda emmiyor en fazla 10 dk emiyor o kadar
Alyaduru balmom 10 ay 10 gündür 2 ay kadar çift göğüs emdi 8 aydır tek göğüsle gidiyoruz sağ göğsümü bi türlü tutmadı
Ebruguslu 3 aylik olduk bugun biz de. Tek meme ile doyuyor genelde 15-20 dk da. Ama cok istahli 2 saati zor dolduruyoruz. :/
Minikprensannesi balmom hayır sen dakka tutuyorsun 15 dakka bir gogus 15 dakika bir gögüsünğ ver daha fazla verme çünkü emerken emdıgını efor olarak sarfederse tekrar acıkır 😌
Alazcns balmom her bebek bir değil canım üzülme. Oğlum sol mememi almadığı için tek meme emiyor malesef.
silakabadayi balmom Benim oğlum da 3 aylık ve doğduğundan beri tek göğüsle doyuyor. 2 saatte bir 10-15 dk emiyor.
ruzgar11 balmom valla 2 aya kadar tek memw doyuyodu 3. ayda cift meme. simdi meme mama gidiyoruz bakalim 3 bucuk ayligiz. sutum az geliyo doymuyo yavrum ☹
[silindi] balmom tek meme yeterli geliyor yaklaşık 10 dkya çıkardım bazen beş dakikada emip bitiriyor süt akışım hızlı olduğu için ve iki saate bir emiyor kilo alımı da sağlıklı maşallah ☺️
Durununannesi_ 3,5 aylık benim kızım. Doğduğundan beri tek meme ile doyuyor, onu da ortalama 5 dk emiyor. Bazen nadir de olsa 10-15 dk’ya çıktığı oluyor. Meme bir sağ, bir sol veriyorum her emzirmede veya iki emzirmede bir değiştiriyorum.
Rzgr Oglum bugun 3 aylik oldu 7 kilo tek memeyle doyuyor 1 bucuk en fazla 2 saatte bir emiyor geceleri 6 7 saat deliksiz uyudugu oluyor memede en fazla 10 dakika duruyor sonra sıkılıp birakiyor ben bir yerde okudum bebekler ikl 10 dakika zaten kendilerine yetecek sutu aliyormus sonrasi biraz oyun biraz anne kokusu ve birazda kucak aşkı diye
Esrammmmm Benim daha Yenı oldu bebegım 25gun luk bugün memenın bırı uç kısmının dıbı bembeyaz oldu etrafıda kırmızı ve mor gbı oldu çok acıyo agrı yapıyo emzıremıyorum çamaşıra bıle degdıkce acıyor napsam gcer krem sürdüm sureklı bugün ama hala aynı emzırmezsem bi daha o göğsümde sut te olmazsa o sıkıntı olucak yardımmmmm 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
balmom Esrammmmm hiç bişey geçirmio malesef bnmki 1 ay oldu yeni geçti sol gogsum geçti sağ göğsümde hafif kaldı ağlaya ağlaya emziriyodum malesef sadce zamanla geçio