Eyllebr Benım yatak odam bıraz serın oluyor bugun derece aldım 22 gösteriyor gece kızımın yuzlerı soğuk oluyor acaba üşüyor mudur sizlerin oda ısısı ne kadar
Tugce Eyllebr yanlış olduğunu biliyorum ama kızım sürekli hapşırdığı ve banyodan sonra titrediği için biz abartıyoruz. Evi 28 derece tutuyoruz
Purpura26 Eyllebr Benimde 22-23 derece oluyor. Sabaha karşı bezini değiştirceğim zaman fanı açıyorum biraz daha ısıtıyorum. Yanakları arada soğuk oluyor arada sıcak ama vucudu sıcacık oluyor. Uyku tulumu kullanıyorum tabi
Mommqueen Eyllebr benim oğlumunda yanakları soğuk oluyor bazen ama ben üşüyüp üşümediğne bakamk için ensesi ve burnunu kontrol edıyorum soğuk değilse iyi diye düşünüyorum
Eyllebr Tugce ben sıcağı çok seven biriyım benım eski evım çok soğuk okuyordu kışın ısıtamıyordum derece 15 gosterırdı 60 da yaktığım halde evımı bırakıp bu sene kızım ıcın kıraya çıktım
Eyllebr Asl90 canım ıyı ama yuzlerı soğuk olduğu için üşüyor dıye korkuyorm buz gibi oluyor ama dosu faln sıcak oluyor bakıyorum
Asl90 Eyllebr önemli olan göğsünün sırtının sıcak olması canım ilk zamanlar zaten el ayak ve yüz soğuk oluyor. Oğlumda öyleydi sonradan geçti
surass Benimde aynı odanın derecesi ama oğlumun yanakları hep soğuk. Bende sürekli aynı şeyi düşünüyorum acaba üşüyolar mı
Eyllebr surass ne yapacağımızi şaşırdık bır zaman oturma odasında yattım beraber kızımla baktım alışıcak besıgı unutacak dıye yatakodasına gectım
minikyavrumm Eyllebr üşüyüp usumedigini göğsünden anlıyorum yanaklari genelde soğuk oluyor ense ve göğüsten anlaşılıyor üşüyüp usumedikleri diye biliyorum
Eyllebr surass ben ıcıne askılı zıbın bıraz kalın gecelık altına tek gecelıgın altını gıydırıyorum tek kat üstüne yun yorgan örtüyorum siz
Eyllebr Asl90 kızım 11 aylık canım bebekken ellerı faln soğuk olurdu zaten inşallah üşümez girip atlattık yenı zaten hasta etmek istemiyorum 😭