Fenty Ne post açtım be 🙄Bir önceki postta yazdıklarınızın hepsine baktım, ama kuru cilt için hangisi en iyisi bulamadım. La Roche Posay alacaktım yağlı ve hassas cilt için diyor anlayamadım. Aşırı kuru bir cildim var benim güzel nemlendirmesi lazım.
Damla_eflin Fenty Valla Benım Cildimde Aşırı Kuru Sureklı Nemlendırıyorum 🤷♀️ Bıde Oglumun Dalinle Yuzumu Bekarlıgımdan Bu Yana Yıkarım 😂 Her Turlu Kremi Surer Temizlerim Ama Yok Kremıde Kurutur 😂
ayseadem Fenty eşimin cildi de aşırı kuru baya araştırdık cerave krem aldık 1 haftadır kullanıyor memnun ama bir bakın isterseniz 🙂
Duyulurum Damla_eflin Dalin de kurutuyor ya. Ben makyaj temizlemek için bazen kullanıyorum baya kurutuyor
Fenty Duyulurum Aslında almak istediğim lekeler ve temizlemesi için, ama yağlı cildim olmadığı için ne alsam diye karar kaldım.
Damla_eflin Duyulurum Haklısın Canım Ama Alısmısım Bende Bıoderma Kullanıyorum Memnunum Ama Serum Olanlrıda Makyaj Yaparken Kullanıyorum Genelde Yoksa Putur Gıbı Duruyor 😂 Bazda Cildime Zarar Veriyor
Fenty Damla_eflin Sorma, doğum sonrası lekelerim oldu, bir de ten rengim koyulaştı bi temizlesin ölü deriyi atsın istiyorum.
Damla_eflin Fenty En Etkili Yontem Olsa Keske Bende Bir Krem Alıyorum Onuda Esimin Yuzunde Denıyorum Sonra Kendime Suruyorum ,😂 Neutrogena Water Jel Bunu da Cok Kullanırım Bı Dene İstersen Ama Dogum Leklesı Bende Hıc Olmadı Bıde Yuzum Kendinı Yeniliyor Soyuluyor 🤷♀️ Acaba Kuru Dıyemı
Beldeyegin Kızlar benim bu yaz yüzüm rozasea oldu bilgisi olan varmi doktorum bioderma ürünleri verdi.
Fenty Balkizlarim Zeytin yağını oldum olası bir yerime kullanmayı sevmem, onun yerine kantoran yağı kullanıyorum. Teşekkür ederim 💐
Fenty Damla_eflin Bazı kremler de aslında bu soyulma olayı deri yenileme ölü derilerin atılma olayı iyi bir şey ama her krem bu etkiyi bu vermiyor.
Aselllll Fenty yüzunuz ıcın hametan pomak öneririm acayip guzrl nemlendırıyor benimde cildim cok kuru
buselidunya Fenty benim de cildim kuru özellikle hava geçişlerinde soyuluyor nerdeyse, bekarlığımdan beri dalan diye bi krem var zeytinyağlı, onu kullanıyorum iyi geliyor düzenli kullanınca deneyin isterseniz🥰
ayseadem Fenty fotoğraf atmasını bilmiyorum ama pompalı şişe nemlendirici losyon kıvamı daha açık nemlendirici krem normal kutulu daha yoğun kıvamlı 🤗