Ugggg Linakaya şebeke suyunu ketila dolduruyorum zaman aralığı bırakarak tekrar tekrar kaynatiyorum artık o kireci dibe cokuyo soğuyunca ayrı cam.surahi var ona koyuyorum lazım oldukça ısıtıp termusa koyuyorum. İctiğimiz su dağ suyu parayla satın almıyoruz o ağır gelir diye bu yöntemi kullaniyorum
Esmerce Ben mama suyunu da içeceği suyu da içme suyundan alıp kaynatıp soğutup öyle veriyorum özellikle kaynatın
Smrenes Damacana suyunu kaynatıp termosa dolduruyorum bide cam biberon var kullanmadığım ona da kalanı dolduruyorum o soğuyor zaten ılıtmak için kullanıyorum bu tür şeylerde şebeke suyu tercih etmeyin bence..
Linakaya Smrenes bende güvenmiyorum sivasta yasıyorum suyumuz berbat biberonu kaynatırken bile fark ettim beyazlıyor yüzü tencerenin kenarı falan hep kireç
Ugggg Linakaya himm bişey karışmış olabilir öyle bı sorun olmadığı için ben kullanıyorum tabi kokuyosa verme bebeğe satın aldigin suyu kaynat en azından iki kere
Arenn Ben biberonlarını bile damacana suyuyla yıkıyorum ewin tesisatı eski biraz yıkarkende ilk gün damacana su kullandım baktım su yetmiyor banyo suyunu normale döndük 😂
arslanseda Linakaya bende hazır suyu kaynatıp termosa dolduruyorum musluk suyunu kaynatsan da bence bebeğe verilmemeli yani ben öyle düşünüyorum
Arenn [silindi] tesisat eski paslı geliyor bazen su yutar yıkarken diye öyleyıkadım 2 kere baktım su yetmiyor vazgeçtim 😊
Cido Linakaya mama suyunu kaynatıyorum bir kere sonra ılıtıp ılıtıp mama yapıp veriyorum ama suyu direk içiriyorum kaynatmadan vitaminini alsın ph değeri kayboluyor kaynatınca zaten az içtiği için direk veriyorum
Muhammedd23 Linakaya canım sudaki kiraç magneZyum ve kalsiyum demek biZler için sağlıklı ama bebek için miktarını bilmiyorum. Ama suyu 10 dk kaynatman gerek ozamanda zaten kiraç çöküyor dibe