Oldugugibibiri Bebeğim 8-10 dkdan fazla ememiyor ne kadar uyarsam da uyanmıyor 11 günlük. 20 dk bir memeyi emmesi lazım deniliyor. Memeden son gelen süt doyurucu ve kıymetliymiş. Başına gelen var mı? Ne yapacağım bilmiyorum
Wanderlust Oldugugibibiri midesi zaten kiraz kadar 3 dakikada doyuyorlar gerisi duygusal acliktan. siz yazilanlara bakmayin bebegim 7 aylik halen daha 15 dakika emmesi yok dogdugundan beri 5 dakika 7 dakika arasi ve kilolu bir bebek her bebek bir degildir bunu unutmayin kendinizi uzmeyin 15.gun kontrolu icin saglik ocagina gidip tartimlari ve olcumleri yaptirin orda hemsireniz/ doktorunuz sutunuzun yetip yetmedigini soyler 🌸
avokadosever Oldugugibibiri hayır Canm 20 dk diye bir kural yok sık SIk emzir 5-10 dk normal ayağını avucunun içini gıdıkla olmazsa az az ayağına vur uyandırmak için
Oldugugibibiri Wanderlust maalesef sarılık riski olduğundan dün geceye kadar mama takviyeli geldik. Bu da kilo alımında doğruyu göstermiyor bana. Tek anne sütü ile gelmiş olsaydık dediğiniz gibi tartıyı referans alacaktım ama maalesef. Sütün en kıymetli yerini almıyor diye üzülüyorum Bir de alışkanlığı olacak ve hep böyle emecek gibime geliyor
Neseli5 Oldugugibibiri hiç üzülme, işin doğası bu, emdiği kadar emsin sağ göğsü mü verdin yarım kaldı bir daha vereceğin zamab yine sağ göğsü ver boşalsın, sonra sola geçersin, daha küçük çene kasları o kadar güçlü değil emdikçe güçlenecek hiç merak etme
Eda98 Oldugugibibiri mama verme sarılık anne sütü daha faydalı her saat başı emzir bebek ne zaman isterse ver
Wanderlust Oldugugibibiri sadece anne sutu alan bebegim de 5-7 dakika arasi emiyor ilk ay 2 kg aldi ona ragmen hic endise etmeyin sadece mama ile buyuyen bebekler de var saglikli olsunlar yeter bu kadar dusunurseniz sutunuz de azalir stresten icinizi ferah tutun gunlerinizin tadini cikarin bol bol emzirin hersey yoluna girer henuz erken 🌸
Nursena0606 Oldugugibibiri Tekrar emzirmeye daha önceki göğsünüzden başlarsanız sütün tamamını ve en güzel yerini emmiş olur diye duymuştum. Ve 8-10 dk doyması için yeterli. Endişe etmeyin.
Beyzaltnbs Oldugugibibiri benim bebeğimde 9 günlük 20 dk emmiyor ve memede uyumak istiyor hep 1 saat aralıklarla emzirmeye çalışıyorum. Doktor kakasını takip edin demişti sık kaka yapıyorsa besleniyordur kendini üzme
Oldugugibibiri Beyzaltnbs kakası mama desteği verdiğim zamanlar her açtığımda vardı ama mamayı kestiğimden beri günde 1 falan oluyor. Ama çiş her açtığımda var hala. Yeterlidir inşallah🥺
tunosum Oldugugibibiri canım İlk bir ay Böyle olacak . Hep uyandırmaya çalışacaksın . Çenesine dokun yüzüne üfle ayağını sık. 1 ay sonra o uyku hali geçecek daha ayık olacak
tunosum Oldugugibibiri tabi beslenmezse olabilir ama sarılık şimdiye kadar ortaya çıkardı, ilk hafta oluyor o genelde. Bence bundan sonra olmaz ama dediğim gibi siz bi şekilde uyandıracaksınız. Bu çok zor oluyo ben çaresiz hissedip ağladığımı hatırlıyorum ama 1 ay dolsun böyle olmayacak ♥️
Eda98 Oldugugibibiri merak etme çok geçmez bebeğim uyumuyor diyeceksin iki meme 15 dk yetiyor demişti ebeler bisi olmaz bnce üzülme bırak uyusun
Oldugugibibiri Eda98 yahu bu kadar olur. Dünden beri gerçekten uyumuyor sürekli meme istiyor ve çığlık atarak ağlıyor her gün farklı bir konuya bakmaya mı gireceğiz bu foruma?🥺