Noname21 Nik_mik_yok yani me kadar sağlıklı bilemem ama benim kaynanam çilek reçeli yapiyor . Yogurt ile çilek reçelini robotta geçirince Danone oluyor😃
Nik_mik_yok 4345Ada Bak buda olabilir ,labne hiç aklıma gelmemişti ,teşekkürler deneyeceğim BurcuKucuk
Prensesbella Nik_mik_yok benim kizimda seviyordu bende danone vermek yerine danone alıyordum kabini yikiyordum. Yogurt ve tatli muz olucak onu iyice ezip karıştırıyordum. Nefis oluyordu kizimda kandiriyordum sanki danoneymis gibi onun içinde yediriyordum 😂
Nik_mik_yok Prensesbella bende sakladım bikac kutu. Bide kavanoz mamanin kileri sakladim. Onlara yapicam ama sadece muz ve yoğurdu sevmiyor, anlıyor maymuncuk😁
Nik_mik_yok Gmze1998 Elimdeki yulafi robotta çeksem yulaf unu kıvamında olur mu acaba . Ya birde markette kavrulmuş nohut unu gördüm, sağlıklı bişey mi acaba,bilginiz varmı. Çok sordum ama biliyorsunuz gibi bı hisse kapıldım 🤣
Gmze1998 Nik_mik_yok Yulaf ezmesini robottan geçirince oluyor unu nohut onu badem unuda var onlarda olur badem ağır gelir nohutta 9 aydan sonra veriliyor
YeldaKuzey Nik_mik_yok iyim kuzucumm oglan sünnet oldu 1-2 haftadır onunla uğraştık şimdi gayet iyiyz. Sen nasılsınn? Labne gercekten cok yakısıyor tam danone tadı oluyo 😃
Defneninannesie Nik_mik_yok Yogurt muz ve bal koyuyorum ben severek yıyor cıleklede guzel oluyor 1 2 adet bebe bisküvisi ekleyin .
Nik_mik_yok Defneninannesie Aynen kabına aldanıp yiyorlar , bende hazırladım kaplarini ,kendim yapıp koyucam içine 🤭
Nik_mik_yok YeldaKuzey Gecmis olsun , Rabbim damatligini da göstersin inşallah. Bizde iyiyiz çoluk çocuk dewamke😁