Bedihaaa Kızlar 2 ay 18 günlük bebeğim var hep çok gazlı bi bebekti gaz damlaları kullandık probiyotik kullandık en son sap simplex kullanıyorduk baktım çocuk gazını çıkarmayı bırak daha kötü yapıyor hemen bıraktım. Bırakalı 10 gün olacak neredeyse. Bu seferde 3 gündür kakasını yapamıyor biz altını açıp bacaklarını dikince kaka değil resmen köpük geliyor çocuktan doktora götürdük tahlil istedi sonuçlar henüz çıkmadı. Bu durum başına gelen varmı? Neden olabilir ne yapmam lazım 😭
Melikeeeecansuu Bedihaaa çokmu köpüklü. İlacla içince yapmaya alıstıysa ondan yapamıyordur korkma bırsey olmaz
Babyisot Bedihaaa nurse harveys kullanıyordu köpüklü gürültülü ve sık kaka yapıyordu sonra doktor sab simplex verdi yanında biogia kullanıyor şuan o gürültü ve köpük gitti tuvaleti günde bir defa veya gün aşırı yapıyor bazen her ilaç her çocuğa yaramıyor maalesef doktorunuza danışın bence
Tess07 Bedihaaa enfeksiyonda olablr gazla beraber kokulu kopuk kaka besin alerjisinden de oluyor arkadaşımın sarı köpüklü huzursuz uyuyodu benin alerjisi desi doktor benimkindese var süt süt urunleri
Semamehmet18 Bedihaaa canım muhtemelen hatta kesin besin alerjisi var süt ve süt ürünlerine hayvansal gıdalara etme yumurtaya domatese vs vs aynı şikayetlerle gittik doktora besin alerjisi olduğunu söyledi herhangi bir test vermedik teste gerek yok dedi sonra daha iyi bir doktor bulduk oda aynı şeyi söyledi 1 aydır süt peynir yoğurt bunlarla pişen şeyler kakao çikolata fıstık fındık badem susam tahin aklına ne gelirse yakınından bile geçmiyorum bunlardan uzak durucaz 6. Ayda geçiyor diyorlar İnşAllah geçer çünkü çok zorlu bir süreç neredeyse sadece sebze ve vitaminlerle ayakta kalıyorum Allah yardımcın olsun şimdiden çok dikkat et bu dediklerimi yeme birkaç gün sonra hırıltısı olur uykuya tam dalamaz uyuyamaz bu saydığım şeyleri yeme yani sadece bunlrı değil yoğurtlu çorba köfte peynir süt kek sütle yapılan bütün tatlılardan tereyağından etten uzak dur domatesten yumurtadan saydığım hiçbir şey yiyeceğin yemeklerin içinde olmasın farkı göreceksin düzelecek bebeğin kakası bu alerji bebeğin kilo alımınıda yavaşlatıyor ne zaman ki doktora gittik yemeyi bıraktım ondan sonra düzeliyor 1 hafta içinde kakasıda . Yeşil renkli mi kaka?
Bedihaaa Melikeeeecansuu sadece köpük çıkıyo karnı agrıyo ememiyor sancıdan sürekli ağlıyor kilo alımıda durdu 😔
Bedihaaa Melikeeeecansuu birde o sap simplex i içerkende yapamıyordu zaten ama böyke sadece köpük değildi kakası gene gürültülü köpüklüydü ama şuan sadece köpük 😔 ve rengide yeşil 😔
Neslihan-28 Bedihaaa sürekli ağlama varsa uyanıkken huzursuzluk var ise bağırsak tepkili alerji olabilir çünkü kızımda uyanıkken hep ağlardı doktorlar hep kolik gazlı bebek dediler .3.5 ay devam etti ama ben gündüz de ağlamasından şüphelendim çünkü sürekli sürekli ağlama halindeydi 😭Çocuk gastroentroloji bölümünde kaka tahlili ile teşhis kondu boşuna alerji doktoruna gitmeyin eğer vücudunda kızarıklık vs döküntü yoksa .canını acıtmasınlar çünkü doktorumuz bağırsak tepkili bebeklerde deri testi doğru yanıt vermez boşuna yaptırmayın dedi.Diyet yapmakla kızımın ağlamaları 1 haftada kesildi bıçak gibi 21 günde daha da rahatladı .
Bedihaaa Babyisot bizde başta nurse harveys kullandık ama hiç bi faydası olmadı sonra sap simplex e geçtik o daha kötü yaptı biogia kullanıyoruz bunlara ragmen böyle kakasında gizli kan baktılar az önce sonuçları elimize aldık baktık temiz çıkmış neden oldugunu anlayamadım asla uyuyamıyo sancıdan 😔
Babyisot Bedihaaa O durumu biliyorum aynısını yaşadım gerçekten zor Allah yardımcınız olsun minikte inşallah kısa sürede iyileşir
Tess07 Bedihaaa cocuk Kalasını yapıca zaman huzursuzlanio ve gazla beraber köpürerek yapio o kadar da acı cekmeisnin nedeni süt alerjiden dolayı rahat sindirelmio ornegin ben aşure yedim aksama kdr ikindi böyle mutsz bi şekilde kopuk konuk yaptı sonra hatta benimkinin alerjisi yogunmus daha sonraki kakada kan geldi arkadaşımin sadece köpük oluyo onunki yoğun değilmiş doktor diyet vermedi bana herşeyi yasakladı
Tess07 Bedihaaa bi gun hatta altını açtık cocuk elimizde krize girdi ağlama krizine annem bacaklarını tuttu destekldi ben ellerini yazık yavrum sanırsın doğum yapıolar ıkınırken çok acı çekio o anda mutsz oluo o gun hep böyle yüzü üzgün ağlamaklı
Bedihaaa Tess07 ay canım okurken sanki kendim yazmışım gibi hissettim gerçekten benimkide öyle oluyor çocuk çok fena oluyor
Bedihaaa Semamehmet18 evet canım dün yeşildi bugün sarı köpük geldi ama çocuk ağlarken helak oldu resmen biz de gaita tahlili verdik sonuç temiz çıktı gizli kan falan yokmuş ama anlamadım. Haklısın zaten peyniri falan keçi peyniri yiyorum yogurt zaten hiç yemedim ama yumurta ceviz badem tahin tükettim. Ay ne kadar zor ya hem herşey gaz yapıyor hemde alerji berbat bi durum ya
Mislinaa Semamehmet18 benim oğlum da iki ay 10 günlük bugun aynı oyle köpüklü kaka yapti yüzünde de beyaz beyaz sivilceler çıkıyor ve geçmeyen pisikleri oluyor besin alerjisi olabilir mi
Semamehmet18 Bedihaaa keçi peyniri de yeme hayvansal olan herşeyi yemeyi bırak kuzum . Benimle aynı sorunu yaşadığın için sana bunları yazıyorum mutlaka ama mutlaka alerji doktoruna gidip test yaptırın belki bizim yemediğimiz ama senin yiyebileceğini şeyler olur
Mavimavi Büyük ihtimal süt alerjisi var. Biz 7. Aydayiz süt ürünleri, yumurta, tahin , kuruyemiş hepsini kestik. Artık yavaş yavaş açacağız diyeti. Yumurtayı açmaya başladık. Geçmiş gibi bakalım digerleri ne durumda