Selmagyk Hanimlar ben 9 ay önce sezeryan oldum ve hala emziriyirum tabi ki de ek gıda da veriyorum ben regl olmuyorum diyince etraftakiler farklı yaklaşıyor sende bu sorun mu var gibisinden sizce regl olmadığım için doktora gitmelimiyim
Urazmom Selmagyk sezeryanda, normal doğum a göre regl daha geç oluyormuş. Ama 9 ay kadar süreyi bilemiyorum stres yapmayın
EB1661 Selmagyk Benim bebeğimde 9 aylık bende henüz hiç olmadım doktorada gittim en az 1 sene normal gicbir problemde yok şuan dedi bünye meselesi bakalım beklemedeyiz benim etrafımdakilerde nasıl oluyo patlamıyomusun şişkinlikten falan diyolar 🤷🏻♀️😂
Bencedeoyle Selmagyk bende geçen hafta sezeryan oldum canım kanamam çok az dı şimdi de kesik kesik geliyor bugün hiç gelmedi akşam 1-2 damla geldi sadece normal mi
Ohaezgi Urazmom valla canım sezaryen oldum 3 ay sütüm geldi şak diye kesildi anında regl oldum 15 gün sonra bünyeden bünyeye değişir o 😂
Selmagyk 1kralice benim anne tarafı hep 1.yıla kadar olmamış bazıları da ilk günden olmuş bana tuhaf geliyor ya😅
Nebis bende sezaryen oldum tam 1. yilda gormeye basladim domtor normal diyor…. neden insanlar herseye farkli gozler yorumlar sozler imalar yaparlar anlamam…. herkes doktor oluyor boyle durumlarda :(
Selmagyk Nebis peki bisey sorabilir miyim hani doğum sonrası regl olmuyoruz ya misal ben o aydir olmuyorum hamile kalma ihtimalim var mi acaba çok merak ettim 😇
1kralice Selmagyk ahahahh açıkçası hiç şaşırmadım aynı şeyleri yaşadım😬 biara herkes garipsemeye başladı bende oldum daha yeni hatta hem mutluydum hemde bir rahatlama geldi kız😬
EB1661 Selmagyk ya valla ben artık birkere olsam diyorum kasıklarım şiş bu ara ama gelmesi nezamanı bulur bilmiyorum. İlk regl 14 yaşımda oldum hep düzensizlik vardı 3 ayda bir olurdum tedaviler flan gördüm bebem için çok şükür Rabbim nasip etti ama düzene girsin doğumdan sonra dualar ediyorum hep
Selmagyk Bencedeoyle çok normal benim kanamam ilk üç gunde azalmıştı vücudun toparlanmaya baslamis ondan kanaman az geliyir stres yapmamaya dikkat et okadr ( bu arada Allah anali babalı buyUtsunn)🥰
Beybim Ben de 3.5 ay önce normal doğum yaptım ve bugün regl oldum 🤣🤣bana da çok erken diyorlar . Tabiki de bunyeden bünyeye değişen bir durum 🤭