eyluleymen Cigdemkuzeyatasoy ben genelde civilden yapıyorum herşeyini hem çok çeşitli kaliteli ve uygun fiyat🖒
Yagizmomms Mtcbaby var canm ürünleri çok güzel ve çok uygun ordan alıyorum çoğunlukla. Instagramda da uğurlubebek,kozabebek ve humabebeden alıyorum bazen. Onlar çok uygun değil ama güzel ürünleri. Mtcbabye bak derim 😊
Mervea Cigdemkuzeyatasoy sobee waikiki e bebekten alıyorum geçenlerde soobenin int sitesinden bir kaç birşey aldım ve çok uygundu şuan aynısına bakıyorum fiyat yükselmiş
Duygu08 Cigdemkuzeyatasoy Selamlar heryerde tedi mağazası var biliyorsunuz ordan da bakabilirsiniz hem uygun hemde güzel kıyafetleri var ben e bebek ve tediden alıyorum sürekli 😊
Minikprensannesi Cigdemkuzeyatasoy a101 den şirinler pijaması aldım bugun çok güzeller tavsıye ederim
Minikprensannesi Cigdemkuzeyatasoy A101 de çok güzel pijamalar var tavsiye ederim şirinler pijaması 15 tl
Esmaky Veramm magzasindan aliyorum kucukkoy gaziosmanpasda magazasi var istanbulda cok guzel urunleri var
Elifcicek04 Instagram da bebetalya07 var oradan alıyorum. Hem uygun hemde ürünler ve kumaşı çok güzel