Cigdemkuzeyatasoy kızlar bebeklerinize nerden alışveriş yapıyosunuz uygun fiyatlı bişeler almak istiyorum oğluma ama herşey çok pahalı :( güvenilir bi site bi yer var mı ?
Gulbeyz Cigdemkuzeyatasoy en ucuz bebek dye bi site var bakım isterseniz ☺️ Ben kız annesiyim kızada var erkegede
Deletedmom115 Cigdemkuzeyatasoy Lcw yada e bebekten alıyorum genelde indirimi takip etmek lazım uygun istiyorsak
Duygu08 Cigdemkuzeyatasoy Selamlar heryerde tedi mağazası var biliyorsunuz ordan da bakabilirsiniz hem uygun hemde güzel kıyafetleri var ben e bebek ve tediden alıyorum sürekli 😊
Merveyavuz Cigdemkuzeyatasoy Lc'den alıyorum ben devamlı outlet mağazalarında iyi fiyatları. Mini city'de uygun ürünlerini pek beğenmiyorum ama günlük giydirmek için 20₺'ye 25₺'ye takımlar var kumaşı iyi olanlar.
Kbraugur Cigdemkuzeyatasoy enucuzbebekmarket.com civil ebebek ve lcw den alıyorum çok memnunum hepsinden fiyatlarda makul seviyede👍🏻
Esmaky Veramm magzasindan aliyorum kucukkoy gaziosmanpasda magazasi var istanbulda cok guzel urunleri var
balannesiii Cigdemkuzeyatasoy instagramda koza bebek diye biryer var ordan alıcam canım almadım daha ama cok güzel ürünler var karar veremiyorum🙈
Muhammedd23 Cigdemkuzeyatasoy ben e bebekte indirim takip ediyorum. Gittigidiyor ile n11 de ücretsiz kargosu var. E bebek mağazasını seçiyorum giyim bebek giyim fiyat artana göre sırala ya da akıllı sırala yapıyorum indirimleri takip ediyorum
Talhaninannesi Cigdemkuzeyatasoy 2 gün önce lcw den aldım altlı üstlü takımlar aldım en pahalısı 20 tl