aselkuss_27 Kullanıp memnun kalan var mı acaba Prima kullanıyorum fiyatları cidden çıldırdı artık 2₺‘ye falan denk geliyor sleepye geçmeyi düşünüyorum geçmeli miyim tecrübelerinizi paylaşır mısınız ?
Minikkuzum1999 aselkuss_27 Sleepy külotlu bez kullanıyorum memnunum bebeğim için ama fiyat hepsine vurmuş çok pahalı bez mama fiyatları maalesef 🥺
Snowglobe aselkuss_27 ben memnunum. Fakat bacak kısımları sıkıyor. Diğer bezlere göre sleepy nin aynı numarası daha küçük ebat olarak. Ama memnun olduğum için değiştirmeyi düşünmüyorum. 1 numara büyük alıyorum. 😊
umay2111 aselkuss_27 bebeğiniz kaç aylık uzun süre kullandiysaniz bez değiştirince pişik yapabilir eltimde primadan sleppye geçmişti pisik oldu çocuk tekrar döndüler mecbur biz sleepy kullaniyurz doğduğundan beri memnunum me pişkin yaptı ne taşma oldu
Asuu3407 Bende ilk zamanlar prima kullanıyodum sonrasında sleepy e geçtim memnunum yani bir sıkıntı yok🤣
aselkuss_27 umay2111 1 yaşında doğduğundan beri prima kullanıyorum 4-5 gündürde sleepy ama pişik sorunumuz olmadı çok şükür
acimavi aselkuss_27 15 aylık kızım, doğduğundan beri sleepy kullanıyoruz, geçen gün bio natural külot bezde indirim vardı hatta ona geçiş yaptık, gayet memnunum
YigitefeBey aselkuss_27 doğduğundan beri sleepy kullanıyorum çok memnunum yazın extra kullandım ince diye şimdi naturale geri döndüm
nneslihan aselkuss_27 primadan sleepy bio naturale geçtim Memnunum. Pişik, lastik izi, sızdırma yaşamadık İlk aylarda natural kullandım sonra lastik izi yapmaya başladı ve kalındı bezi. Bio natural öyle değil
F0244 Slepy bacacakta iz yapıyor oğlumda stok yaptığım için mecburen kullanıyorum gündüzleri gece ise bayb turco kullanıyorum bence slepy den daha güzel
Annem2021 aselkuss_27 bebeğim 7 aylık prima fiyat olarak yüksek olduğu için yeni değiştirdim. Sleepy kullanmaya başladım. Bir sıkıntı yaşamadım. Kullanmaya devam
Kereminannesiii aselkuss_27 Prima premıumdan sleepy bio naturale geçtim aynı kalitede kesinlikle öneririm