Zeynepazram Deletedmom00881 online olarak danısmanlık veriyoe mu gerci ben onlineda kasılırım anlatamam sanırım
Deletedmom00881 Zeynepazram bilmiyorum sormak gerek canım zaten Bingöl’de başka doktor yok bunu zar zor bulduk üniversitede bize seans uyguluyor ama çok iyi bir doktor
Zeynepazram esracanlier arastırmak lazım bende sürekli kafamda kötü senaryolar kuruyorum bu olucak bu olucak ben böyle yapıcam vs hep kaza ölüm senaryoları veya icimden sürekli sevmedigim kişilerle kavga ediyorum onların bana yaptıkları aklıma geliyo
sincapinannesi Woody online olarak düşünürseniz hiwell diye bir uygulama var orda uygunmuş fiyatlar ben bilmiyorum almadım hiç gördüm bi araştırabilirsiniz
Zeynepazram esracanlier icimde sürekli kavga etmelerim eşimin ailesi yuzunden ama sürekli kaza olcakmıs gibi olması neden bilmiyorum biranda aklımda canlanıyor kızıma ya da anneme araba carpıyo mesela veya hastalanıyo ölüyo gibi görüyorum ama ben canlandırmıyorum kafamda
esracanlier Zeynepazram bence sizin ki ciddi bir durum 😕 inşallah iyi bir psikolog bulursunuz ve kurtulursunuz.
Bebek-annesi dontsleppyunhappy bebeğim çok zorluyor beni 9 aylık kolikti zaten gazı reflüsü alerjisi derken 9 aya geldik ama uyumaz dursa durmaz sabrımı çok zorluyor o yüzden bende yıprandım zaten sinirlenen biriyim yorgun olunca hele uykusuzluk da eklenince bende çabuk sinirleniyorum öfkeleniyorum sonra da üzülüyorum 🤷🏻♀️
dontsleppyunhappy esracanlier ayy doğru diyorsun 🥰 bende çok hassas kırılgan biriyim. Ve çabuk ağlarım. En sonunda sinir de eklenince bende gitmek istedim.
dontsleppyunhappy Zeynepazram beni dinledi, kırk dk sürüyor. Bana sorular sordu işte. İlk defa gittiğim için sadece tanışma amaçlı dedi. Çok bir şey katmadi bana çünkü dediğim gibi tanışma amaçlı dedi. Daha sonra sorunlarla ilgili çalışma yapacağız dedi.
Zeynepazram dontsleppyunhappy tekrar gidicek misin eger gidersen buraya yazar mısın nasıl gectigini bende esenyurtta oturuyorum
dontsleppyunhappy Zeynepazram ben tekrar gitmeyeceğim sanırım, online bir evlilik danışmanı buldum yarın onunla bir telefon görüşmesi yapacağım, ona göre karar vereceğim, hemde yarı fiyatına.
Zeynepazram esracanlier insallah yani sürekli karsımdaki kişiye söylemek isteyipte söyleyemedigim seyleri içime atmaktan gunlerce kafama takmaktan susmaktan oluyor eşime söylüyorum senin ailen böyle bunu bunu yaptı diye ya ben haklı oldugum icin susuyor ya da direk ailesini savunuyor hic yanımda olmuyo evlendikten sonra böyle oldum 🙁
Zeynepazram esracanlier ya aslında eşim biraz ailesine karsı beni savuns ve ailesinin onu parmagında oynatmasına izin vermese her sey düzelicek