AygulSina Kizlar adetim bir gun gecikti. Normalde hamile kalmadan once hep erken gelirdi. Dogumda sonra ikk defa gecen ay adet oldum dun gelmesi gerekiyordu ama gelmedi. Hamile degilim biliyorum. Sizdede boyle duzensizlii oldu mu? Teşekkür ederim
Burcu35 AygulSina 3 hafta önce olmam gerekiyordu hala olmadı daha 1 kere oldum şimdiye kadar. Kanda verdim çıkmadı. Neden bu gecikme anlayamadım☹️
Makbuss AygulSina 7 gün geçti bekliyorum bende 4 günü test yaptm negatif di inşallah 4.ye hamile değilimdir,😫😕
Cagatayinannesi AygulSina ben ilk 40 gün oldum sonra 4 aylık olunca bir kere oldum üstünden birbuçuk ay geçti daha bugün oldum ama emzirme yok bnm hormonlar düzelmedi hala
Musmutluanne AygulSina emzirirken salınan prolaktin hormonu anne sütü artıran hormon adet gecikmesi yapabilir.
AygulSina Nevommmm Gevrann Burcu35 Nevommmm duzensizlik oluyor mu acaba ya bilen birileri yazsa. Iki gun once kasiarim hafif agirdi dedim gelicek heralde bugun bi ara az bisey belim agirdi ama tik yok haftada tatile gidicez tatilde gelirse hos olmaz bayram ustu insallah gelir
Alse Gevrann benim hic düzensizlik olmazdi heray düzenli olurdu bu ay oruç tuttum emziriyorum diye 1 hafta gecikti tüm belirtileri yaşadım karın ağrısı bel agrisi mide bulantısı. Olmadım test yaptım hamile değildim
Canderinsumeltem Cagatayinannesi ben emziriyorum 48 gün önce doğum yaptım olmadım hala normal mi acaba
Cagatayinannesi Canderinsumeltem Bn ilk 40 gün boyunca oldum. Kesildikten sonra 4aylik olana kadar olmamıştı düzensiz çok normal bi yılda anca toparlanıyor
Canderinsumeltem Cagatayinannesi Anladım peki bişey daha sorabilirmiyim emziriosanız bebeğinizi nasıl korunuyorsunuz acaba ?
Gevrann Alse benim de düzensizliğim hiç olmadı ama neden böyle oldu. Eşimden test istedim oğlum henüz 3,5 aylık dua et bana canım. 😔 geldiği gibi yapacam
Alse AygulSina gelmesini yardımcı olmak amacı ile maydonoz suyu ic rezene çayı da güzel bi sokturucu adacayi. Ben içtim günde 1 bardak ic yardımcı olur