Egesem Gold kullanıyorum ama bebelac sade olanın ne farkı var doktoruna soran var mı ya da kendi inceleyen İnternette farkı bulamadım
onlygirl Egesem biz normal bebelac kullanmistiktik aşırı gaz ve kabızlık sorunu yapmıştı bebelac gold kolay sindirimi olduğu için gaz gibi sorunlar ıolmuyor
Duru91 Egesem bebalac kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım ama goldu hiç kullanmadım masıl olur bilmiyorum
NeslihanBusra Egesem herşeyi aynı bebelacta pirinç unu var deniyor, o da şişirdiği için pek önerilmiyor.
Yusra34 Egesem Bebelac gold içeriğindeki probiyotikle sindirimi daha kolay. Yine içersindeki vitamin,enerji kaynagı anne sütüne daha yakın. Bebelac içinde nişasta ve pirinç unu var besleyiciliği yok denecek kadar az. Şeker var mıydı hatırlamıyorum
Egesem onlygirl evet ben de öyle duydum gold daha kolay sindiriliyor kabızlık sorunumuz da hiç olmadı ama anne sütü de alıyor Seda_57 herkese bir değil canım evet bize hiç problem yapmadı HulyaDuruDeniz gold daha iyi o zaman NeslihanBusra evet pirinç unu kof kilo yararsız
Seda_57 Bebelac kullaniyorum Bebelac Gold bebeğinde çok fena kabız yaptı 3 gün yapamadı 3 günün sonunda yaptı yavrum kabız olmuş meğersem öyle böyle değil çok kötüydü ağlayarak yapıyordu bize yaramadı yani gold
HulyaDuruDeniz Bende normal olanından kullandım fakat çabuk suyla karışmıyor tortu gibi kalıyor ayrıca bebeğim biberondaki Mamasıni tam içmediği zamanlarda su ile mama ayrışıyor oyuzden bebelac gold kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamadım
Edaela Yusra34 bubpirinc unu ve nisasta bebelac 2 de var diye hatırlıyorum 1 nosu aynı gold ile tek fark gold fermente kabiz fln yapmiyo sanırım bende gold 2 kullanıyorum boşuna para vermiştim 1 nolari aynı hepsinin die
Egesem Edaela sadece kabız yapmaması bile etken aslında çünkü Bi kaç kere oldu çok zorlanıyor o zaman yavrum