Meerve Rikaa bende hem korkmasından dolayı hemde o yasda lokal istemem cocugum psikolojisi ıcın genel anestezıde olsun istemiyorum. Sonuc olarak cok saglıklı bulmuyorum anestezıyı.
Kereminannesiii Meerve çocuk doktorumuzla konuştuğumuzda bezliyken öneriyorum hızlı iyileşiyor dedi. Pandemiden dolayı 2 yaşına kaldı. Yaptırdık çok hızlı iyileşti bir şey anlamadık. Küçükken kilolu bebeklerde önermiyorlar pipide gömülme olabiliyormuş
Meerve Kereminannesiii genel anestezi mı aldı cocugunuz. Bu durum psikolojisini etkıledımı peki ıkı yasında oldugu ıcın
Kereminannesiii Meerve hayır klamp yöntemiyle sünnet ettirdik. Bölgesel uyuşturdular. Sünnet olacaksın demiştik gitmeden önce. Hala ben sünnet oldum diye geziyor 🙂
Babybloom Meerve emeklemeye başlamadan yaptırın mutlaka. Cerrahi komplikasyon her zaman olabilir, iyi bir doktor bulup yaptırın benve
Rabiactm Meerve Özelde yaptırdım ben makul fiyatti 500 TL ye yapıldı. Sünnet belgeleri var buda cerrahti. Devlette şimdiye kadar yapıyorlardı 1 yaş altını pandemi dolayısıyla yapmıyorlar.
Meerve Rabiactm evet doktor da bugün öyle dedi. Bunu söyledıgınız cok iyi oldu bende yapana soracağım belgesını😊
YigitefeBey Meerve haklısın evet ama büyüdüğü zaman ikiniz içinde zor olucak hem travma kalıcak çocukta ne gerek var bezli çocuk daha çabuk iyileşiyor emin ol biz 2,5 aylıkken yaptırdık 1 haftada iyileşti
Meerve YigitefeBey kesınlıkle öle ama korkuyorum ben urfadayım ve burda sağlık sıfır kotu bırsey yaparlar dıye aklım gidiyor. Bu işte iyi bir doktor olması lazımkı yanı doktorun dedıgı riskleri hesap edıyorum.