Opticanmom eebebegimeee ben spora başladım evde otura otura hiç olmadigim kilolalara çıktım diyetle beraber devam ediyorum 1 ay olmak uzere
Minnosunaannesiii tosbikyanak-ela- Yaa iyiymiş bu,ben et balık vs yiyemiyom ama dr diyo ya yenmesi gerk diye ondan sordum
Minnosunaannesiii tosbikyanak-ela- insaAllah bu hafta ben de gitcem yaza kadar fazlalıkları mı verip kıyafetlerimi güzelce rahat rahat giymek istiyorum
Minnosunaannesiii Minnosunaannesiii kaç kiloydunuz 17 verdiniz 3 ayda ? Ben yaza kadar vermek istiyorum baya,6 ay da ne kadar verebilirim acaba. En son 88 dim doğum yaptığımda şuan hiç bakmiyom kaç oldum,korkudan çıkıp bakamiyom ama 65 60 olmak istiyom
eebebegimeee iremm_029 bende aynıyım akşamdanyarin diyete basliycam diye uyuyorum sabah kalk ip unutuyorum irademi kaybetmiş durumdayim
Minnosunaannesiii tosbikyanak-ela- diyetisyen randevusu nerden almıştınız mhrsden bakıyorum ama öyle bişey hiç yok.Ben hamileyken direkt oyal gidiyodum randevusuz yine öyle mı acaba
tosbikyanak-ela- Eymenalininannesi ben özel gidiyorum devletle alakası yok.internetten yazın direk numara çıkıyor arayıp randevu alıyorsunuz
Belks2121 muhendisanne1 laventin fit tea adında bir çaydı ikinci kez aynı yerden istettim Farklı bir çay geldi alırken dikkat edin