zeynepmommm momandad_16 valla bnm üzerimde tam 4saat kaldı canım çok acıdı ama çok etkisini de gördüm ilk sezeryanımda 2 saat falan kaldı dayanamadm kaldırdım kilo yoktu ama göbek kalmıştı görünüşü çok canımı sıkıyordu bu yüzden bu sefer o acıya dayandım
Yasoo96 tosbikyanak-ela- tesekkurler. Gidip 270 tl verecektim baskasina. Bak kime niyet kime kismet😄😄
Neseuygar08 eebebegimeee hıc bıse yapmadım emzırdım günde ıkı öğün yıyorum kahvaltı ı guzel yapıyorum bıdaha akşam yemegı yıyorum tıkabasa asla yemem arada meyve yıyorum cevız falan o kadar 18 kılo verdım cocuk da rahat vermıyo zaten onun sayesınde oldu sanırım 😅
Belks2121 muhendisanne1 laventin fit tea adında bir çaydı ikinci kez aynı yerden istettim Farklı bir çay geldi alırken dikkat edin
Melek0408 edizsmom ben hamile kaldığında 55 kiloydum😂 doğuma giderken 80 rahat vardimfazlasi vardır eksiği yoktur zaten bebebk emmeyi bıraktığı zman daharahat kilo verirsin ☺️🙏
Kzeydan-16 sdanz ılk göbek korsesı kullandım sonra ) Cıcek sepetınden almıştım inceltıcı sıkılaştırıcı yüksek bel sıyah korse
Aydanisan Zeybey çok teşekkür ederim🌸 bi bakayım bende diox tea ile bu çay arasında kaldım.bebeğim 7 aylık emzirdiğim için korkuyorum diox tea den.
Opticanmom eebebegimeee ben spora başladım evde otura otura hiç olmadigim kilolalara çıktım diyetle beraber devam ediyorum 1 ay olmak uzere
Minnosunaannesiii tosbikyanak-ela- Yaa iyiymiş bu,ben et balık vs yiyemiyom ama dr diyo ya yenmesi gerk diye ondan sordum
Minnosunaannesiii tosbikyanak-ela- insaAllah bu hafta ben de gitcem yaza kadar fazlalıkları mı verip kıyafetlerimi güzelce rahat rahat giymek istiyorum
Minnosunaannesiii Minnosunaannesiii kaç kiloydunuz 17 verdiniz 3 ayda ? Ben yaza kadar vermek istiyorum baya,6 ay da ne kadar verebilirim acaba. En son 88 dim doğum yaptığımda şuan hiç bakmiyom kaç oldum,korkudan çıkıp bakamiyom ama 65 60 olmak istiyom