eebebegimeee
Gebelik boyunca 16 kilo aldım, hastaneden eve gelince sadece 6 kilo fazlam kalmıştı. Sonra oğlum emmeyince, haliyle sütüm azalınca sırf süt olsun diye ne verdilerse yedim, tabii yeni bir süreç, lohusalık derken hop yine aldım mı fazlasıyla kilo. Yani toplam 20 kilo fazlam oldu, Ramazan bayramı öncesi annemler geldi, ki annem hep kilo sana yakışır der, ona rağmen kızım olmaz böyle, en başta şu ekmeği bırak deyince ben bir kendime geldim ve 3-4 gün iyice okuyup araştırdıktan sonra başladım sıkı bir diyete. Ekmeği-şekeri ve unu tamamen kestim. Sadece 2 öğün beslendim, sabah klasik yumurta-peynir zeytin ve yeşillik olarak gittim, akşamda ne yaptıysam yedim ama az bir porsiyon, kalori hesabı yaptım. Ve tabii ki gün içinde 1.5 saat spor. Genellikle 30 dakika Leslie, 15 dakika fitness, 30 dakika eliptik bisiklet olarak yapardım ve akşam yemekten sonra yapıyordum, bana daha etkili gibi geldi. 2 ay olmadan 10 kilo verdim, sonra araya ramazan girdi sonra bayram derken memlekete de gidince saldım kendimi bir. Şu an 10 kilo fazlam ver ve 4 gün önce tekrar başladım, geçen defa ki azmim yok ama istediğim kiloya ulaşana kadar bırakmayacağım, kesin kararlıyım. Ki bence en önemli olanda bu, kararlı ve azimli olmak.