Seymao Kizlar merhaba , bebek kamerasi alacagim bu kameranin yorumlari iyi ama karar veremedik , kullananiniz var mi , tavsiye eder misiniz ??
57ezgi Seymao bebek kamerası değilde xiaomi marka kullanıyoruz süper ötesi hem eşim hem ben hem tabletten bağlanabiliyoruz gece görüşü muhteşem ayrıyetten bebek telsizi almıştım yeterli oluyo tablet gece boyu açık olduğu için telsize bile gerek kalmıyoda yinede açık tutuyorum
Dimitrina_kovaceva 57ezgi bizde de aynı kamera var ben de çok memnunum. Size sormak istedim bebek başka odada mı uyuyor gece ? Kaç aylık
Seymao Dimitrina_kovaceva 7 aylik ayni odadayiz suan ama evimiz dubleks gece uykusuna yattiginda üst katta oluyor , kis gelince de kapilar kapali olabiliyor artik ihtiyac diye düsündüm. 1 yasinda ayri odasina gecirecegim insallah
Pienar Biz aldık kurulumunu yapamadık arızalı çıktı kırmızı işık yanmıyor şikayet var da fazlaca var aynı sorunu bizde yaşadık iade ettik bim de geçen gün tesadüfen kiwi Marka kamerayı aldık çok memnunuz gayet güzel gece görüşü olsun ses gidip gelişi olsun mikrofon konuşması ortamı dinleme harekete duyarlı bildirim çok iyi Fiyatına göre 104 TL ydi tavsiye ederim